Alýntý Originally Posted by Omega0607 Yazýyý Oku
Gedik ve tacirler ile yoðun çalýþtým 2-3 ay öncesine kadar .Ýkisindende oldukça memnun idim aslýnda .varlýk yönetimi için ikisinede eþit miktarda para verdim .3-4 ay sonra hanginiz iyi ise miktarý artýracaðým dedim .
Riski az olan ama en az mevduat getirisi olan kýsmý sectim .Sonuç ikiside ayný getiri oldu baktým mevduatdan farký yok üstü pek olmuyor bende mevduatda en yüksek olan bankalara geçtim tekrar .
Þu anda aracý kurumlar sürekli arýyorlar .Özellikle tavsiye ettikleri hisse senedi yoðun fonlar .Garantisi yok tabi .Borsa düþerse viopdan terse iþlem açýyoruz yada stop kullanýyoruz diyorlar ama bir tarafda garanti mevduat varken oda çok cazip gelmiyor .
Diyeceðim benim kafam bu aralar çok karýþýk.Hisse senedi yatýrýým var ,gram var ,euro viopda alýþlarým var ,dolar düþerse tl mevduatýn bir kýsmý ile dolar alýrým diyorum.
Tek sýkýntý mevduat getirisi düþtü epey fonlar sanki daha cazip o yüzden Ýþyatýrýmda tanýdýðým bir md var onunla görüþeyim dedim .Komisyonlarý yüksek ancak Ankarada yasýyorum ve bu sehirde ciddi sorularýma cvp verecek pek aracý kurum yok coðu Ýstanbulda .
Uzun oldu kusura bakmayýn .Saygýlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Anladým siz portföy yönetimi kýsmýna yönelik faydalanmak istiyorsunuz. Bu fonlarýn getiriside mevduat faizlerine yakýnsayacak faizler sabit bir noktaya geldiðinde bunu da göz ardý etmeyin derim. Yatýrým finanslada bir görüþün isterseniz. Mevduata da aracýlýk yapýyorlar 250 K üstü bakiyeye diye biliyorum.