Originally Posted by t.axaray akbanktan fon alýmýnda yatýrým hesabý istiyor....Anl ve ale nin fiyatýný da yazýn ...ben tabloya iþleyeyim... Ben alternatifbank üzerinden alýyorum onun için ale satýþý yok orda. ANL 4.957928 ALE 0,018688
vakýfbank cep þubeden yatýrým hesabý açýlmýyor secenek var ama olmuyor
Originally Posted by Pscyokinesis vakýfbank cep þubeden yatýrým hesabý açýlmýyor secenek var ama olmuyor Vakýfbank ile yollarý ayýrdým geçen ay, biraz cins banka.
Originally Posted by NewsTR Ben alternatifbank üzerinden alýyorum onun için ale satýþý yok orda. ANL 4.957928 ALE 0,018688
Yazýn Arsa... Kýþýn Borsa
Originally Posted by t.axaray Bende 24,15 çýktý sizde farklý çýkmýþ günlük sonuç ANL?
Originally Posted by NewsTR Bende 24,15 çýktý sizde farklý çýkmýþ günlük sonuç ANL? 23.81 doðru....
Originally Posted by NewsTR Bende 24,15 çýktý sizde farklý çýkmýþ günlük sonuç ANL? Bizimi yiyordun durmadan . yüksek yüksek yazýyosun oranlarý
Originally Posted by ogzgn Bizimi yiyordun durmadan . yüksek yüksek yazýyosun oranlarý Bende hala sonuç öyle görünüyor kar yazmýþ ona göre hesap ediyorum o çýkýyor yarýn belli olur.
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Forum Rules
Yer Ýmleri