Istanbul portföy borclanma araçlarý fonunda T+1 uygulamasý yok. Muhtemelen ona geçerim yarýn eðer baþka uygun bir alternatif yoksa..
Istanbul portföy borclanma araçlarý fonunda T+1 uygulamasý yok. Muhtemelen ona geçerim yarýn eðer baþka uygun bir alternatif yoksa..
Bence fazla deðil ama herkesin görüþüne saygý duyuyor ve dikkate alýyorum. Farklý alternatifler varsa üzerinde çalýþalým.
Bu gün itibariyle para piyasasý fonunu sonlandýrýp OKT ye geçiþ yaptým.Belki seçim öncesi eurobond fonlarýna geçiþ yapabilirim.Dolara endeksli yapý kredi eurobond fonu orta vadeli yatýrým için güzel bir pörtföy.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence acele etmeseydiniz hayýrlý olsun
Suna bakýyorum bende
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FYO
Hafta sonunu para piyasasý fonunda geçirmek istemedim t1 de iþlem gördükleri için.Okt nýn getirisi para piyasasý fonlarýna yakýn seyrediyor.Zbt var birde getiri anlamýnda iyi ancak fonda fazla yatýrýmcý sayýsý olmadýðý için yüklü alým satýmda saçma hareketler sergileyebiliyor.Vadem 6 ay ve üzeri olsa mutlak ybe fonun deðerlendirdim.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeri deðil ama genel bilgi paylaþmak istedim, ing e turuncu usd 0,50 düþüþ ile 3,00 getirmiþ gün itibarý ile.
Yatýrýmcý sayýlarý benim de dikkatimi çekmiþti.. bir dolu 300-500 yatýrýmcýlý fon gördüm..bu sayýlar çok az gelmiþti bana, bu kadar az mý bu fona yatýrým yapanlar demiþtim. Yatýrýmcý sayýsýnýn az olmasý bize ne gibi sakýncalar doðurabilir, biraz daha ayrýntýlý anlatabilir misiniz
Yer Ýmleri