Originally Posted by
barbaros_
hürol hocam,para tekniði bozar,eðer bozmasaydý deniz hocamý bu kadar sinirlendirmezdi,spek grubu diyelim,para kazanmak için her türlü cambazlýðý yapýyor,ama cuma günü benimde beklemediðim hareketler oldu.bir kaç gün bekleyip ne yaptýklarýný görmek lazým...
deniz hocam,haklýsýn cuma günü çok kalýn lotlar vardýi,ama çok sert alýmlar oldu.. bu devam edermi,ederse ne kadar, genelde bu sert hareketlerin ardandan gevþemelerde oluyor. deuthe uzun süredir ilke kez kemiksize yakýn cuma mal aldý..
ali kardeþim,bu sorulara ben hayýr dediðim kaðýt geri gelir dediðim için cuma sattým,akþama geri gelir diye düþündüm geride geldi,ama yolda olduðum için garanti yatýrýmýn sattýðý mallarý göremedim,kapanýþa yakýn mola verdiðim yerde baktýðýmda sattýðým fiyatta yakýn görünce almak zoruma gitti,almadým 6 kademe daha götürdüler son 15 dk. da.bunda birazda garaantinin satýþý sona býrakacaðýný düþünüp açýpa mal satanlarýn alýþlarýda etkili oldu.günü kapatma adýna.
ama hisse çok güzel bir hisse temell anlamda. bir ara neden temel anlamda dediðimi daha detaylý açýklarým.
Yer Ýmleri