0,9924 cent iyi destek. Dolar kaç tl bugün için
0,9924*5,46=5,41 destek...
![]()
0,9924 cent iyi destek. Dolar kaç tl bugün için
0,9924*5,46=5,41 destek...
![]()
Selamlar hayýrlý kandiller dilereyerek Deniz hocaya býr soru sormak istiyorum.Deniz hoca kozaa stratejýn ne bundan sonra özel olmaZsa .Teþekkürler
Ayný fikirdeyim... Benim de takip ettiðim hayati destek Aylýk Kijun-Sen 5.42... ne yaparsa yapsýn bunun altýnda aylýk kapanýþ yapmasýn... Yaparsa asýl o zaman orta-uzun vade dikiþ tutmaz... Bu seviyeden kuvvetli destek görmesi babalarýn tekrar kaðýda sahip çýktýðýna iþaret olacak...
![]()
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
kozal
2017 den beri yükselen trendi yerle bir oldu..
1. bu trendin kýrýldý artýk bu net. Þimdi bu düþüþ nerde duracak?
2. Tepki gelir mi deniyor? yahu trend yeni kýrýldý ne tepkisi? senaryolar þunlar olabilir
3. ya düþüþ onayý için 48 e kafa atacak
4. ya da bam bam aþaðý süzülmeye devam edecek ..44-37(38) destek..
5. KOZAANIN daha önceki düþüþlerinde kozal trendi kýrmamýþtý yani bunu...
6. bu olay ciddi önemsiyorum kozal 48 üstüne atarsa bunlar iptal olur bu senaryolar.
7. kozal da daha düþüþ yeni baþladýðý için ve KOZAA yýda aþaðýya çektiði için kozaldaki olasý düþüþlerin varlýðýnda kozaa 4,30 ve 2,50 kaçýnýlmaz olur maalesef...lütfen þunu unutmayýn KOZAA daha öncede buralara çok kez geldi ama kozalýn grafikleri raydan çýkmamýþtý... kozal bu 2 yýllýk kýrdýðý yerin üstüne atarsa çok iyi olur...yalnýz 2 yýlda kýrdýðý yerin üstüne bir çýrpýda geçer mi yani kýrmýzý trend üzerine BENCE HAYIR...
![]()
özetle kozal bu kýrmýzý üstüne atarsa kozaa gider.
ekranlardan kozaayý çýkýrýp kozalý öne alalým derim ben.
en kýsa sürede kozalýn bu kýrmýzý üstüne atmasý temennim.
düþüþ orannlarý bile ayný -%,5,66 ikisininde kafa bulur gibi. 2 si biribirinden ayrýlamaz bunlarýn
Yer Ýmleri