ANELE
BU DA TAKOZU YUKARI KIRMIÞ
2 YATAY DÝRENÇ SAÐLAM AMA
![]()
ANELE
BU DA TAKOZU YUKARI KIRMIÞ
2 YATAY DÝRENÇ SAÐLAM AMA
![]()
KERVT
100 GÜNLÜK DÝRENCÝ OLAN 1,89 YI KIRARSA 2,30 A KADAR UZAMA POTANSÝYELÝ VAR.
![]()
CÜMLETEN HAYIRLI GECELER .
yarýn devam ederiz kýsmetse. Topikte lütfen hisse sormadan önce search bara hisseyi benim yazdýðým borsa istanbulda iþlem gören sembolu ile yazýp aratýrsanýz sevinirim. ayný hisselerin analizini 1 hafta gecmeden yapmayalým
anlamadýðýnýz varsa çizgilerde yine çizip atarým ama
Çok iyisin hocam ama diyelim boþver burasý babamýzýn çiftliði istemeyen istediði baþlýðý incelesin bilgi alsýn iþte![]()
Genel hayat için de haklýsýn. Katýlýyorum söylediðine ama bu baþlýkta kimse gereksiz yazý diyemez artýk herkes istediði gibi saygý çerçevesinde yazsýn iþte
Sent from my iPhone
Evet tekrar sorulunca bende quote yapýyorum yardýmcý olmak içinyine yapacaz gibi duruyor çünlð bu talep 1-2 saate yukarýda kalýr okumayan yine ister napalým
.
Hayýrlý bereketli hafta olsun hepimiz için. Hafta sonu çok para harcadým petkim mümkünse 5.51 hareketini yapsýn artýk ona güvenerek savurduk ufaktan [emoji23]
Sent from my iPhone
Bu hafta 2 tavan yaptý bedelli muhabbetine.. birde altýn madeni olayý var.. talihsizlikler yaþandý..santralde patlama vs oldu.. benim uzun süredir takibimde olan hisse hocam da þu kozaa dan bi uzayamadýk.. elim kolum baðlý..filmin sonuna kadar.
Sonrasinda..Vestel asuzu odaþ ve krdmr en dibi görmüþ aç hisseler benim takibimde olan.. fazla hisse istemem zaten kapasitem kadarý ile ilgilenmeyi tercih ederim..
Yer Ýmleri