-

Originally Posted by
Akadian
Yok ortak şaka yapıyorum. Kimseye al sat diyemeyiz. Denizin grafikleri iyi incele,takaslar,indicatörler yeterli bu doğrultuda al sat bence. Destek üstü kapatsın al, dirençte sat geçerse bir daha al. Gerçi şu gaplı endeks daha ne kadar gider emin değilim ama neyse... nakitte durmak daha mantıklı sanki şu ara.
Sent from my iPhone
gözüne takılan bi hisse olursa özellikle bana yaz olurmu : )
-

Originally Posted by
IPMAN
gözüne takılan bi hisse olursa özellikle bana yaz olurmu : )
Kozaa tavsiye ederim şiddetle.. loruhlano üstadın paylasimlarinda net gözüküyor.. hem yılbaşından buyana bist son rallide en geride kalan hisselerden hem de diğer iki kardeşten de oldukca geride getiri bakımından [emoji23][emoji23][emoji23]
-

Originally Posted by
Sqiptare
Pgs ta bilet alımlarında %40 indirim vardı ondan pgs yükseldi
geçen thy den yurtdışı için 1 yetişkin 1 çocuk 1 bebek için 3 bilet aldım sağlam para ödedim. Pegasus o hat üzerinde olsa ve indirimli olsa tercih ederdim. Uçak çok dolu değilmiş eşimin bana söylediği. THY nin çok fazla yere uçuyor olması pegasus a göre bu dönemde bilançosunu daha olumsuz etkiliyebilir diye düşünüyorum.
ytd.
-
hepsinin toplu bi pastasını atalım bari
-
Deniz Hocam selamlar. KCHOL, pala, endeks iliskisini anlatacaktiniz. Atlamis da olabilirim.
-
-
-

Originally Posted by
ucanlaz
Kozaa tavsiye ederim şiddetle.. loruhlano üstadın paylasimlarinda net gözüküyor.. hem yılbaşından buyana bist son rallide en geride kalan hisselerden hem de diğer iki kardeşten de oldukca geride getiri bakımından [emoji23][emoji23][emoji23]
sende geç dalganı : ))
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri