Aynen.. 10 gündür gözümün önünde diðer büyük hisseler ne ralli yaptý.. sinir krizleri geçiriyorum.. koza endekse ters hareket eder ama her zaman deðil! !!! Sadece beklenti icine girdiginde endekse ters hareket eder.. yataya sardýðýnda ise birebir olmasada endeksle beraber hareket eder.. diðer hisseler buladar primleniyorken thyo disinda hemen hemen tek kýrmýzý yakan kozaa.. diðer ikisininde gerisinde getiride.. bukadar da basilmazki..belki bir haber gelecek belki bilanço iyi ya da yeterince iyi deðil veya kötü haber ama öyle olsa çoktan aþaðý basarlardý.. ýsrarla 7.30 da gezdiriyor.. belki bi ara da 6.97 den çevirecek.. önceki bilançoda kýsada fiyatlama döviz ve faiz gelirini sallamamýþtý..ana faaliyet gelirini dikkate alýyor yabancý.. keske ben de 20 günlüðüne petkim veya pegasusa gecebilseydim.. þuan yeterince gittiler simdi geçsem daha giderlermi bilinmiyor..cunku endeksin neden gittigi ve nereye kadar gideceðini de kimse bilmiyor..direnç filan takmadý þuana kadar..120.000 e çýkmayacaðýnýn da garantisi yok..
Þu tagmaçcýðým bi haber gönderse bu akþam.. yeni madene kazmayý vuruyoruz dese..gubrf ile anlaþtýk katdws kardes iþletecez dese .. bi ilgileniverse bizimle tagmaçcýðým..hadi koçum.. adlan parcasi yaparsýn sen. .
Bence ,6.97 ler, 6.51 ler kesmez...Þöyle bir 5.40 lara gitse....
Herkes sýkýyor,bende sýkýyým bari...
7,29 a oyak 129 bin lot yazdý
Yer Ýmleri