Denizbey ekgyo istemiþtim ama müsaitseniz bakabilir misiniz?
Deniz hocam merhaba teþekkürler grafiðiniz ve deðerli yorumunuz için. Çok küçük bir lot alýþýna girdim bugün ttkomda 4.58den 4.70 civarlarýna çýktý daha sonrada günü malum 4.50lerde eksi kapattý. Anladýðým kadarýyla 200 günlük onayýna gelmiþ ve gidecek yolu var diyorsunuz. Stop yeri neresidir sizce ?
Bir de SISE için 5.89da verdim. Geri çekilme ihtimaline karþýn velhasýlkelam klasik verdikten sonra 91 i gördü. Sizce geri çekilme durumu var mý yoksa alýp gitmeye devam gibi mi duruyor grafiðinde?
TAKAS EXPLORER
haftalýk ve ya 15 günlük periyotlarla takaslarý taratýnýz ve takasý artanlarýn sýralamasýný yaptýrýnýz. Burda takasý artýp takasýn artýsýnýn hisse fiyatýna yansýmadýðý durumlar epeyce oluyor zaman zaman. Burdanda cok ekmek çýkar. bu bölümde hisse senetleri dýsýnda diðer varlýklarda çýkar
![]()
þisede tebrikler doðru olaný ya bilerek ya da bilmeyerek yapmýssýnýz.
Yani hisse kanal direncine gelmiþ þutlamanýz yerinde. Þimdi sunu yapmalýsýnýz bu saatlik grafiðe göre
kanal direnci bugün itibarý ile 6,94 ya bunun üzerine atmasýný bekleyeceksiniz yada kanal desteði olan 5,37 lere yakýn yerden alacaksýnýz
![]()
Yer Ýmleri