Sayýn gece kuþu
Merhaba
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz ve Hürol hocalarým tireye bir bakabilir misiniz
15 günde hergün 3-4 milyonlar satan yabancý tahtaya yeni gelene ayar vermek için dönüp 1.3 milyon alýnca bi güzelleþtik..buraya inene kadar çok kýsa sürede ne destekler dirençler fibolar üçgenler patlattý ve kaç günde? Osilatorlere göre Akadian kaptana hak vermeye basladým mart ortasýndan sonra bir hareketlenme bekliyorum.. bu sefer bilançoyu fiyatlayabiliriz..hurol hocanýn 3 yilliklarida ayný yönde sanirim..insallah mahkeme fiyatlamasý olmaz çünkü mahkemeden kesinlikle ümidim yok malum sonrasý acýlý oluyor [emoji23]
Evet bi haber etkisi ile olmuþ olabilir hareket.. gecici vergi bildirimi 18 þubata kadar uzatýlmýþ yani pazartesi aksamý son
1,300,000 lot almasý bence iyi yukarýdan sattýklarý malý yerine koyma iþtahlarý yavaþ yavaþ yerine gelecektir..bu mana ilk iþaret sanýrým 6,53ten beri buradayým ilk kez aldýlar..dimi..dedimya ..sözüm meclisden dýþarý eþþek gibi alacaklar çünkü para kazanacaklar..sermaye olmadan ticaret yapamazsýn... dimi syn. uçanlaz...
Yabancinin bukadar kýsa sürede boþaltýp birden tekrar doldurmaya baþladýðý en azýndan kozaa da hiç görülmedi.. yeterince yeni ky ortaðimiz oldu son günlerde temennim yenilerinin atlamamasý.. biraz yatay biraz sakinlik biraz huzur istiyorum dimi bi 30-40 gün kafayý dinleyelim.. hem zararda olanlarýn takviye yapýp en azýndan ortalama düþürme þanslarý da olur [emoji6] yoksa bu hisse kýsa sürede 6.50 ye gelirse tekrar geri basar..geçmiþi malum.. bilançoya 6 altinda girelim derim sizler için de uygunsa [emoji1][emoji1]
Düþüncem devam ediyor ortak mahkeme fiyatlanmadan geçmez/geçmemeli ama þubat sonu alýma baþlamalarý lazým. Yoksa yetiþmez. Pasta güzelleþmeden döndü diyemeyiz. Ama açýkcasý umudum azalmýyor da deðil. Her sene kýytýrýk bilanço fiyatlamalarý ile insanlar yüzde 20-30 kazanýrken mahkeme fiyatlanmadan geçer mi? Ben sanmýyorum. Kýsa vade beklenti bitti diyerek 7.82 den kaçtýðýmdaki planým þubat sonu mart baþý girmekti hisseye bakalým tutacak mý? Ýlk perde olumlu oldu benim açýmdan.
Sent from my iPhone
eski yatýrýmcýlarýn bildiði,yeni yatýrýmcýlarýn bilmediði bazý þeyleri açýklayarak paylaþacaðým
kozal ortaklýk durumu
Ortak Pay Tutar Pay Oraný
ATP Ýnþaat ve Ticaret A.Þ. 68.635.335 45,01
Koza Ýpek Holding A.Þ. 38.114.664 24,99
borsada iþlem gören 45.750.00 30,00
Toplam 152.500.000 100,00
kozaa nýn ortaklýk yapýsý
Ortak Pay Tutarý Pay Oraný
ÝPEK DOÐAL ENERJÝ A.Þ. 202.733.074 52,25
Halka Arz 174.484.589 44,95
Diðer 400.000 0,10
KOZA-ÝPEK HOLDÝNG 10.462.336 2,70
Toplam 388.080.000 100,00
kozaa nn sahip olduðu ortaklýklar
ben hisse için açýklama yapacaðým derken,bugün tedirgin olan arkadaþlara sakin olun derken ne demek istediðimi açýklayacaðým
bugün itibari ile kozal ýn halka açýk olan %30 unun piyasa deðeri 385 m eurodur.
yani diðer bir deyiþle kozal ýn %45 ine ortak olduðu için elinde 570 m euroluk kozal hissesi vardýr.
bugün iti bari ile kozaa hissesinin borsadaki %44.95 iþlem görmektedir borsadaki kýsmýnýn deðer 171 m eurodur.%100 ünün deðeri 380 m eurodur.
ilginç deðilmi elinde 570m euroluk kozal hissesi olan þirketin deðer 380m euro....
bittimi tabiki bitmedi........
yine ortaklýk yapýsýnda görülceði gibi angel marmaris ve royal garden da kozaaya ait. royal garden le ilgili çok fazla bir bilgi yok ama angel marmarisle ilgili basýnda bir çok haber yapýldý
https://emlakkulisi.com/koza-holding...mayacak/522323 bu yazýyý okumanýzý isterim...
otelin resimlerini paylaþacaðým
internet adresi https://www.angelsmarmaris.com/
otelin özellikleri
https://www.muhafazakarotelim.com/angels-marmaris-otel
evet bu otel 174 m tl deðeri gözükmekte. ben bu otelin deðerinin en az 200m euro olduðunu düþünüyorum.....
deniz kenarýnda 80 dönüm içinde 182 odalý 5 yýldýzlý otel için siz ne düþünürsünüz.
ayrýca giresun konak projesinin muazzam bir deðer olduðu ve %72 sine sahip kanadalý altýn arama þirketi tech ile ortak fakat malesef kayyumda olmasýndan dolayý yeterli ilerleme saðlanamadý akbankýn 2012 de yaptýðý yorum vardý inanýlmazdý ama kaldýrýlmýþ,,,
ayrýca antimon madeni var.onla ilgili kozaa dergisinde haber çýktý
http://kozaaltin.com.tr/sektorelbakis/004/#p=43
þimdi umarým neden rahat olduðumu anlamýþssýnýzdýr.
Yer Ýmleri