yabancılar en son mal boşaltırken,ykb ve merily sözde alımlar yaparak hisseleri yukarı fiyattan yabancının satmasına neden oldu,o sırada birkaç kez uyarı nıteliğimde yazım olmuştu yıne bu topikte,bunların satım fırsatı olacağı yönünde..
perşembeye kadar yabancılar hunharca satmaya devam ettiler, taki unlu piyasaya girene kadar.creditin satımdan alıma dönmesi ve paniği görmeye değerdi.
cuma günü ise yine yf ve ak ın alımları tahtada egemen başladı,sonra haber piyasaya düşünce,yf alımı durdurduğu gibi,aldığı 1m lota yakın lotu boşalttı,acaba stratejimi değişti derken karanlıkta garantinin bütün tahtalarda yaptığı davranışı karanlık odada gördük.720 k mal boşalttı.
zaten garanti yatırımı gören a1 açıkçısı gün sonuna doğru sattığı açığa malları karanlıkta yerine koydu. yf 174 k alırken ak 545 k mal aldı.yf ve ak genelde citi adına mal alırlar yaklasık 4m lot mal aldılar.
istedikleri fiyata düşüremediklerini düşünüyorum. bunun için bir çok alicengiz oyunu ile hissenin fiyatını aşşağı itmeye çalışacakları öngörüm var.....
geçen gün temel olarak hisseyi anlatmaya çalıştım.bu hissede size lazım olmayan parayı tutun. illaki para kazandırır.aşşağı düşüşler alım fırsatı verecektir...
ama eskisi gibi rahat olacaklarını yabancıların zannetmiyorum. unlu nun çinliler için mal aldığı genelde piyasada konuşulan konuşulmakta ama bu bilgi kesin bir bilgi değil.

Yer İmleri