Originally Posted by
Akadian
Ortak bu da bir tahmin. Bu dengesiz çýkýþtan sonra soluksuz 110k yapsa þaþýrmayacaðým. Herkesin bir tahmini vardý. Endeks fibo dirençlerinde bile çekilmedi lutfeder gibi hafif geri geldi devam etti. Çok saðlýksýz ilerleyiþler var. Açýkcasý endeks ile ilgili teknik analizlere veya tahminlere inanmýyorum. Bakmýyorum da. Çünkü böyle ilerleyecek ne olabilir? Ne deðiþti? Düzelen bir þey oldu mu? Yalancý enflasyon düþtü rakamý dýþýnda var mý? Sebze fiyatlarý artýk 10tl üzerinde. Tüketim düþtü. Üzerine iþsizlik arttý artacak da. Stagflasyon olmasý muhtemel. Þu an full petkimde olan biri olarak söylüyorum. Görüþüm bunlar. Yani felaket tellalýðý yapacak kadar kafayý yemedim full hissedeyken.
Demem o ki ülkede bir çok þey hala kötü. Açýklamalar hala komik bazýlarý tarafýndan. Neyse... kimse güvenmesin bu çýkýþa diye yorumum var. Beklentisiz hisse ve bist30 dýþý hisse almasýn. Düþüncelerim bunlar. He stoba uymak. En önemlisi... inþallah hayýrlý bol kazançlarýmýz olur bu rallide. Satýþ haberleri olabilir yakýnda. Sabancý firmalarýndan þüpheleniyorum.
Sent from my iPhone
Yer Ýmleri