Günlük sistemde 30 hisseleri:
Haftalýk sistemde 30 hisseleri:
Not:Full mavi olup, 2 tabloda da kesiþenler en güçlüler arasýndadýr...
Günlük sistemde 30 hisseleri:
Haftalýk sistemde 30 hisseleri:
Not:Full mavi olup, 2 tabloda da kesiþenler en güçlüler arasýndadýr...
2017 Eylül ayýnda 83 TL lerden baþlayan düþüþ trendi ve dip formasyon çalýþmalarý devam ediyor....Hisse bu düþüþ formasyonuyla 2013 yýlý fiyatlarýna inmiþ durumda...Þu anda oluþan formasyonda bir tepki formasyonu...45 TL üzerinde haftalýk bazda kapanýþ olmasý düþüþün bittiðinin sinyali olacaktýr...Hissenin 2013 yýlý fiyatlarýna inmiþ olmasý sebebiyle analizlerinde haftalýk ve aylýk sistem grafiklerininde kullanýlmasý daha uygun olacaktýr...
![]()
%9 yükselmiþ bist bizimkiler kaç düþtü ülkeye sýcak para giriþi hýzlan miþ hatta Þubat ayýnda dahada artacaðý ama ümidim yok benim bunlarda para kafa kagitlara gidiyor bizimkiler tirt olduðu için yüzlerine bakan yok 2019 da geliþen ülke piyasalarýnda en þanslý ülke Türkiye olduðu konuþuluyor hayýrlýsý artýk yarýn bakarým kozal da tirt bakarým baþýmýn çaresine
Matrikste grafiði açtýktan sonra mouse sað klik yaparak açýlan menüde altta "PNG olarak kaydet" yapýyoruz. Ben yüklemek için hizliresim.com kullanýyorum. Siteye PNG olarak kaydedilen dosyayý yüklüyoruz. Yükleme yapýldýktan sonra "forumlar:bbcode" olan satýrý burada mesaj yazdýðýmýz yere kopyalýyoruz. Umarým yardýmcý olabilmiþimdir.
Arkadaþlar banvit gün sonu pasta paylaþabilecek varmý teþekkürler..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Bu hafta takas net fark deðiþimi pozitif yönde olan hisselerin listesi:
Bu hafta takas net fark deðiþimi negatif yönde olan hisselerin listesi:
![]()
Sent from my iPhone
Yer Ýmleri