Bakin yukarda cumanin takasina. Alanlarin karsisinda kim var. Birde bugun pastasina bakin. Satanlarin karsisinda alan kim var. Ayni terane donuyor. Fiyat iniyor ama satan alanda ayni adamlar
Bakin yukarda cumanin takasina. Alanlarin karsisinda kim var. Birde bugun pastasina bakin. Satanlarin karsisinda alan kim var. Ayni terane donuyor. Fiyat iniyor ama satan alanda ayni adamlar
KY nin oraný devamlý düþüyor, her basýþta düþüyor, dikkatli irdele....KY nin oraný artsa CÝTÝ ve DEUTSCHE asla bir hisseyi aþaðý basmaz..!!!!
Olayý çevrendeki 3-5 kiþi olarak görme, bu topik olarak da görme.....tüm Türkiye olarak bak.....
Citinin ve Deutsche nin bu hisselerin HALKA AÇIK KISIMLARININ BÜYÜK ÇOÐUNLUÐUNU ELE GEÇÝRMEK ÜZERE YAPTIKLARI OPERASYONLAR çok açýk ortada....(Takasda görülen++++Görülmeyen oran..!!! )
Dünya da Altýn devleri þirketler büyük operasyonlar yapýyorlar 6 aydýr, satýn almalar devam ediyor....
Hürol Hocam çýkartýyor indiriyor bir süredir ve bu süre zarfýnda ky nin lot miktarý 32-34 milyon lot arasýnda gidip geliyor gibi geldi bana. Yukarýdaki pastada 35 milyona dayanmýþ. Ben diðer kaðýtlar primlenirken ve bu kaðýtý buralarda tuttuklarý sürece o kaðýtlardan buraya geçiþ olacaðýný düþünüyorum. Hele altýn fiyatý yukarý giderken... Milleti aþaðý basarak düþürme gibi bir niyetleri varsa iþe yaramaz bence. 1 kere petkim aldým hemen tekrar kozaya geçtim. 2. gün yine yapayým dedim kaðýt yükseldi o yüzden uslu uslu bekliyorum![]()
Hocam sende envai çeþit algoritma var senden rica etsek son 20 günde takastaki KY oraný gün gün nasýl hareket etmiþ mümkün olurmu?.. o credit doçe gerçekmi býyýklýmý belki ipucu verir ozaman..ben býyýklý olduðunu düþünüyorum..koskoca citi bununla uðraþmaz alacaðýný aldý ve haberi beklemekte diye düþünüyorum 97 milyon lotla..eðer KY son bir ayda yaptýklarý bu hareketlerle periyodik olarak gün gün düþüyorsa ozaman ben yanýlýyorum citi basa basa halen mal toplamaya çalýþýyor demektir ama niye 102.600 milyona ikikez çýkýp geri geldi brada bir soru iþareti var..
son 20 günde diðer kýsmý 1.5m azalmýþ
citi duche hscb 4m artýþ
Yer Ýmleri