BUGÜN:
![]()
BUGÜN:
![]()
Sn. Ortaklar selam çok fazla yazmayýp yazýlanlarý okuyarak bilgisini artýrmak isteyenlerdenim ve malûm al sat yapmayýp hissenin gideceði limaný bekliyorum. Sayfada haliyle sinirler gergin dün deniz Bey'in bir yazýsýndaki kýsým atlandý sanýrým. O yazýda alanlarda diðer kýsmýnýn bu kadar çok artýþýna inanmayýn alanlar da kendileri demiþti katýlýyorum. Ayný filmi Petkimin 7.xx-4.xx düþüþlerinde yaþadým. Orada da Sn. Bulut bu düþüþlerde yabancýnýn payý var ama lotlarý ayný demiþti. Bunlarý yapan çete belli bunlara At hýrsýzý lakabý takmýþtý. Ayný çete burada da var yabancý görünümlü býyýklýdan tutun da çeþitli fonlara kadar. Yabancý belki de hisse satmayýp hisse arttýrýyor. Dinlenip dinlenip dayak yediðimiz bu günlere inat hepinize hayýrlý kazançlar diliyorum.
Söylediklerim yatýrým tavsiyesi içermemektedir.
Farkýndaysanýz sayýn uçanlaz yeni kurulmuþ bir topiðiz piþmemiz lazým) þaka bi yana ortak kozalak merkezli kurduðumuz ve kozalaklar þu an periþan olduðu için aðlama duvarýna döndü topik haklýsýn.
Arkadaþlara bu konu da daha az yazýn diyemiyorum kýrýlabilirler. Ciddi gereksiz yazýlar olmuyor deðil. misafirliðe gelmiþ az sonra kalkacak gibi.
Temelci arkadaþlara gelince zorla yazdýramam ama zaten temelciler çok yazmak. Þirketin durumu bellidir ekstra durumlar olduðunda girerler topa. Olan bir þey de yok maalesef![]()
Ama yine de temelci olarak yazmak isteyenler buyursunlar. Ýsmi geçen arkadaþlarý yakaladýðýnýz topicte paylaþýn linkimizi o da gelsin
Sent from my iPhone
1 HAFTALIK AKTÝF ÝÞLEM FARKLARI....HACÝMLERÝN YANINDA OLDUKÇA KÜÇÜK NEGATÝF FARKLAR...Farkýn bir kýsmý da küçük balýklar...satma, maliyet düþürme, lot arttýrma...vs...
Bu iþlem hacmine göre bu pastayý nasýl yorumlamak gerekir.birileri al sat yapýyor gibi direniþ baþlatmýþtý yada yabancý satýþ mi azaltýr
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 ÞUBAT 2019/ SALI GÜNLÜK KAPANIÞLAR
![]()
3 Þirket de kapalý kutu, KAP a haber bile düþmüyorlar, Temel analiz çok zor....Sadece cek-cak la, kiþisel tahminlerle kalýr....(Son 2 ayda gelen tek haber, 1 yönetim kurulu üyesinin istifa ettiði...hep fasa fiso...) ...Adamlar tezgah peþinde olmasalar, VÝOP larý günlük en az 30.000.000 .-TL hacime ulaþýrdý...Viop da bile doðru dürüst iþlem yapmayýp, tezgahý gizliyorlar..
![]()
Yer Ýmleri