uyrarýlarýn için tþkler.... þimdi ben 6,53 ten mal aldým 5,95 ten de mal aldým...düþerse 5,66 ve 5,32 den alacam...sonrada 4,70 düþerse bozdurcam

zararýna...

þimdi siz... benim aklýmý karýþtýrdýnýz....yda 6,53 ten aldýðým malý þimdi boozayaým mý

..sonra da 5,95 ten aldýðýmý 5,32 de zararýna vereyim çýkayým mý...çookkkkkkk aklým karýþtý bak...

.( ya arkadaþým bak iþine ...iþi biliyorsan ve uzak durman gerekiyorsa senin bilgine göre git baþka yerde yaz insanlara etki etme...mesALA ÝPMAN açýk açýk yazdý 7,50 maliyet diye þimdi adam 1,5 tl içerde versin zarar mý etsin zararýna mal veren adam gitsin kahvede kumaar oynasýn çayýný içsin..evet bir tecrübesizlik yapmýþ 7,5 dan almýþ ..þimdi senin yazdýklarýndan etkilenir ve satarsa atýyorum 2 ay sonra 7,82 de kafa atarsak o malý 5,95 ten satmýþ (1,5 tl zararla) ola kiþinin ruh halinin günahýna niye ortak olursun anlamak mümkün deðil...kimse kimseye alýn da demesin satýn da demesin ...fikrini yazrsýn biligini aktarýrsýn ve çýkarsýn eðer biraz uslubsuz olduðu ise kusuruma bakma sen böyle yazarsan birileride çýkar sana tepki verir..syglar... ( sayýn site sakinleri vakitinizi aldým kusura bakmayýn......
Yer Ýmleri