Güzel kapadý Aðýrlýklý ortalamanýn üzerinde kapanýþ
Kozal da %4 e yakýn artý kapatmasý iyi
Güzel kapadý Aðýrlýklý ortalamanýn üzerinde kapanýþ
Kozal da %4 e yakýn artý kapatmasý iyi
Beyler burada bulunmamýn sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaþlarý 22 kez daha düþünmeye yönlendirmek hisseyi almýþla ölmüþe ise çare bulunmaz
Citi bugün de 3.5 m lot satmýþ gibi görünüyor hocam.5.82 desteðiniz çalýþtý. Kozalda ki ayrýþma buraya da yansýr inþ .
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn uçanlaz 60 milyon sterlin ile ilgili beklenti ve görüþünüzü tam anlamadým. Bana göre o para gelmez. Bu karar devam eden ana dava sürecindeki kararlýðý göstermekten baþka bi anlamý yok.
Siz ne anladýnýz " Bu paranýn kozaa varlýklarýnýn satýþý ve kozala ödenmesi " gibimi mesala? Tam anlamadýðým ve konuyu açmak için örnek verdim. Hukuki konulardan anlamasamda o dava sonucundan böyle bir çýkarým yapýlamaz. Ben sadýece konuyu açmak adýna soruyorum.
Saygýlar![]()
Sayin kaygana katiliyorum. Mevcut pasta rezil. Kozaldan dolayi boyle kapatti. 5.82 bugun calisti. Ben 500 gunluk dedtegi olan 5.50 den donebilecegini dusunuyorum
Sayýn kaygan 2009 a kadar eski ile vobda iþlem yapýyordum. O zamanlar daha populer ve hacimliydi. Ancak keþke bulaþmasaydým dediðim çok oluyor. Þhorttan para kazanmak çok güzel bir duygu insana kendisini iyi hissettiriyor. Ancak tam bir b...hane. Hisse iyidir. Heleki iyi hisse. Kozalak özelinde söylemiyorum. Sizde biraz short haller gördüm o bakýmdan.
Saygýlar![]()
Yer Ýmleri