TSKB TAM 2 KAT POTANSÝYELÝ VAR. AMA GRAFÝK AYLIK UZUN VADE
![]()
TSKB TAM 2 KAT POTANSÝYELÝ VAR. AMA GRAFÝK AYLIK UZUN VADE
![]()
KOZAL DA DAHA DERÝNLEMESÝNE BAKARSAK DÜÞÜÞ ÝÇÝN PULLBACK OLABÝLÝR
53 E KADAR YÜKSELÝÞLER TEPKÝ GÝBÝ
![]()
Deniz Hocam þu vakitte bir de akfgy bakabilir misiniz?
Deniz hocam elinize emeginize saglik bu baþlýða siz olmasaniz hic girmem vallahi. O kasar isabetli ki grafikleriniz yorumlariniz Bir ara acaba Deniz hoca kozalaklarin vicdanli bir spegi mi acaba onceden uyarýyor KY yi bakin surayi kirdirirsam buraya gotururum vsvs seklinde bizleri uyrak diye bile aklimdan gecmedi degil yani) Sayenizde elimdeki 5.50 ortalamali ipekleri 6 kusurlerde sattim gectim su an beklemedeyim. Cok teþekkürler.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün Iþýk Ökteye þaka olsun diye "abi koza dedin yaktýn beni" diye mesaj attým. Adam ciddiye almýþ geri dönmüþ ben koza demedim kozal dedim diye yazmýþ.😂😂😂 Saygýlar
üsteki grafik kozaa ya ait daire içindeki alan hýzlý hareket bölgesi.. 2 kere destek olduðu 6.94-97 arasýný kýrýnca nasýl hýzla geri çekildiði görülmekte..
aþaðýdaki grafik ise garan a ait. endeks in lokomotifi olduðu için seçtim... 8.82 aþaðýsý kapanýþta aynýsýný yapma olasýlýðý yüksek görüyorum.. garan gibi bir çok senette ayný durum mevcut... stoplosslarý iyi seçmek gerekli.. unutmadan borsanýn altýn kurallarýndan biri nakitte kalmayý becere bilmekten geçmektedir...
![]()
Yer Ýmleri