aman arkadaþlar,a gurubu hisseler illaki gördüðü fiyatý batmadýktan sonra görür.
ama küçük hisselerde o fiyatlarý göremeyeceði gibi batma riski taþýyan tavan tavan giden hisseler var.
kesinlikle spekülatif hisselere girmenizi önermem.
aman arkadaþlar,a gurubu hisseler illaki gördüðü fiyatý batmadýktan sonra görür.
ama küçük hisselerde o fiyatlarý göremeyeceði gibi batma riski taþýyan tavan tavan giden hisseler var.
kesinlikle spekülatif hisselere girmenizi önermem.
Aman ortak sakin çýkýþ yolu arayýp bakýnýyorum ben sen bana bakma. Küçük miktarlarla deniyorum þimdilik. Bu tarz kaðýtlarda da uzaya çýkmýþ kaðýtlara bakmýyorum dipte olan kaðýtlarý inceliyorum.
2 yýldýr girip çýktým ama kozaalardayým bu grup çok adi, çok acýmasýz ama baðýmlýlýk yapýyor. Düþse de geri aldýðýn noktaya geleceðini biliyorsun. Ve düþmesi için neden sayabiliyorsun. Dediðim gibi aselsana thyye ve kardemire geçtim bunlardan göya daha az oynak daha saðlam kaðýtlar ve saðlam dirençlerini de kýrmýþlardý. Ulan noldu da bir haftada %15 düþüyorsun. Ben aldým bu saðlam dediðim kaðýtlar göya endeksle paralel seyretmesini beklediðim kaðýtlar dibe doðru çakýlmaya baþladý ve nedeni de belli deðil gel de kafayý yeme.
O yüzden bizim borsada her yer asansör, her yer kumarhane onu anladým. Þu 2 yýldýr da reelde para kazanan olmadýðýný/çok az olduðunu düþünüyorum. Keþke hiç bulaþmasaydým diyorum kendime.
Kozalarda ise geç anladým ama 6 aylýk periodlarla kaðýt taþýyýp trade yapmak gerekiyor. 5,xx lere düþtümü alacan 7,xx leri gördümü satacan. Buna raðmen 6,xx’ten yine biraz mallandýmBunlarýn mahkeme bitmeden hakettiði yere geleceði yok, çok duygusal yaklaþtýk hepimiz hata ettik. Bu a.. kodumun mahkemesi de bence daha çok sürecek ve hep dalgalý olacak buralar.
http://i.hizliresim.com/lqQ8DJ.jpg
Sn.loruhlano Hocam ,
Bu sizinde üye olduðunuzu söylediðiniz site,isabetli iþlemler yaptýrmýþ çoðunlukla...
Ýnþallah ,siz de iyi kazanýrsýnýz.
Yaw o deðil de hanýmla bile tartýþtýk o bile öðrendi bu amk borsasini bir ben ogrenemedim sen hâlâ o hissede misin bekle bekle nereye kadar diyor baþka hisse yok mu bu borsa da diyor kâra geçtin mi sat diyor nasýlsa düþüyor gene alýrsýn dedi ama nerde o gt bizde ya giderse
Deniz hocam selam rica etsem pekgy Peker grafik yorum yaparmisiniz teþ. Eder
Emeðine ellerine saðlýk deniz bey
Tþk.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri