Rica etsem pstdc grafigine de bakabilirmisiniz teknik olarak hedefleri nelerdir orta ve uzun vade de
Rica etsem pstdc grafigine de bakabilirmisiniz teknik olarak hedefleri nelerdir orta ve uzun vade de
Ben de ucuz diye yýllar önce egeen toplamaya baþlamýþtým. Tam 15 yýl boyunca hanýmýn bütün dýrdýrýna raðmen elime geçen ikramiye prim ne varsa bu kaðýda yatýrdým. Aldýðým temettülerle elimdekiler neredeyse bedavaya geldi. Hiç unutmuyorum 2011 yýlý gibi kaðýt önce 42 ordan 60 il rakamlara geldi. Biz hanýmla her gün kavga sat sat..ortalama 62 TL den elimde ne varsa sattým. Bayaðý bir paramýz olmuþtu ama þimdi o benden daha çok dövünüyor. 2011 den beri çok yüksek temettü ve senet bir ara 400 küsurlarý gördü. Diyeceðim o ki fazla haným sözü dinlemeyin. Bizim doktor arkadaþýn hanýmý için þöyle bir lafý vardý. Týp fakültesini ben okudum bizim karý doktor çýktý. Ben 59 yaþýndayým borsanýn faaliyete geçtiði yýldan buyana iþin içindeyim. Al satla çok para kazanýlmýyor arkadaþlar. Çok fazla ekrana bakmak insana hata yaptýrýyor saðlýklý karar vermeni engelliyor. Analizinize güveniyorsanýz inandýðýnýz kaðýtta önünde sonunda kazanan siz olacaksýnýz.
denizkiraz42 hocam,alcar bakabilirmisiniz.
bu hafta önemli verilerin gelceði bir hafta.. piyasanýn yönü gelecek verilerle belirlenecektir..
https://www.yatirimdialog.com/EkonomikTakvim.aspx
kozalý 12 den aldým ilk defe 19-22-49 bunlar toplama fiyatlarým..
Þu son düþüþ çok stres yaptý
Eski dik duruþum ve cesaretim kalmadý..
Çok kararsýzým..
Yer Ýmleri