Sent from my iPhone
Sent from my iPhone
iþte ne kadar doðru bir tespit bunlar büyük balýklar.... onlarýn yaþadýðý bir okyanus ta dipte güneþ ýþýðýný bile göremeden ömrünü geçiren küçük balýklar olduðumuzu yani kendimizi bilirsek ..parayý alýrýz ve çýkarýz arkadaþlar..sonra onlar ne yaparsa yapsýn çünkü gücümün yetmeyeceði bir oyun da sahte kabadayýlýk yapmak mutlaka canýmýzý yakýyor. .ÝÞTE bu yüzden ben 7,05 7,32 arasý oyundan çýkarým ...sizde koza da maliyet görünce çýkýnýz...diyelim ki 7,32 den yada 7,65 ten çýktýk ve ertesi gün 7,85 kýrdý ve 8,12 8,32 yaptýýýý........ eee !!! bunun düzeltmesi desteði yok mu 8,32 in en azýndan saatlik düzeltmesi 7,82 de geçer diye düþünür ve orayý devamlý kontrol altýna alýrým...eðer orasý destek olur ve indikatörler 7,82 de onay verir ve haftalýk kapanýþ burasý olursa yeniden oyuna dahil olurum....aksi halde gerisini anlatma ma gerek yok kurgu aklýmýzda var zaten önemli olan uygulamak...
benim bilgisayarýmýn masa üstünde ki yol haritama BAKINIZ....bu ben de kayýtlý ve bir santim dýþýna çýkmam...
DENÝZ HOCAM ÝPEKE GRAFÝGÝNDE 120 DK. RSÝ DUK OLMUS GÝBÝ MÝDÝR BAKABÝLÝR MÝSÝNÝZ? BÝR DE 120 LÝK GRAFA GENEL BAKABÝLÝR MÝSÝNÝZ?
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýyi akþamlar herkese
Katkýda bulunan herkese ; özellikle Deniz beye ve diðer deðerli üstatlara katkýlarýndan, yorumlarýndan ve alçak gönüllülüklerinden dolayý teþekkür ederim. Ýnþallah tuttuðunuz hisse tavan olur. Sizleri sessizce uzun zamandýr takip ediyorum. Bir þey sormak istiyorum; bilmek zor ama sizce burayý takip eden ky lerde tahminen kaç lot kozaa vardir? (1 milyon ???)
Yer Ýmleri