Çok fazla boþbeleþ mesaj var.. insanlara zarar veriyor.. benim bilgim dahilinde olanlar ektekiler.. yanlislar varsa düzeltelim..
1...Bu bildirim GEÇÝCÝ vergi bildirimi senede 1 kez yapýlýr her 3 aylýk dönem de degil..yýllýk bilançodaki gelecek rakamdan farklýlýk gösterebilir ki genelde gösterir.. adý üstünde geçici.. konsolide olan ile olmayan arasinda fark var muhasebe tarafýnda. . Dolayisi ile kozaa ile kozal arasinda da bildirimdeki sistem farklý..iyi bir temelci arkadas açýklar bunu..kap denen birsey var son bir senede ne bildirilmis girip herseyi görebilirsiniz vergi bildirimi bilanco vs vs vs vs...
2... 3 aydýr zaten defalarca paylaþýldý son çeyrek tüm beklentilerde hedeften düþük geleceði.. þirketten daha önce paylaþýlan hem mesajarla hem de banka analizleriyle bircok ortak buraya ekledi.. bunu ilk defa duymuþ gibi olanlarý anlamak mümkün deðil..
3....Þirkettin üretim potansiyelinde ve gelecek hedeflerinde beklentilerinde bir deðiþiklik yok sadece ufak sapmalar var...
4...söðüt madeni zaten üretimde deðildi.. sadece faaliyet raporlarýnda tahmini ollabilecek katkýlarý paylasiliyordu.. dolayisi ile bu hesaplara dahil deðildi zaten..bilançoda ve gecici vergi bildirinde bir etkisi zaten bulunmamakta karýþtýrmayýnýz..
5...gecici vergi matrahý bildiriminde ortakliklardan gelen karlar zararlar eklenmez.. o bilançoda...
6....bu hisse veya baska hisseler ilk defa yari fiyatina düþmüyor.. ilk defa içeriden haber sýzdýrýlmýyor.. ne yani ilk defa mi haber sizdirildigina sahit olundu??yapmayýn arkadaslar.. ben haberin sizmadigi bir hisse bilmiyorum.. bilen varsa söylesin bizde öðrenmiþ oluruz...
7...düþerken çýkanabilene helal olsun.. kalanlarda tekrar nasýl düþtüyse yine ayni yere cikacagini geçmiþinde de olduðu üzere bilsin.. hepimizin morali bozuluyor tabii ama birbirimize destek olmak yerine boþbeleþ mesaj atýp insanlari bunalýma sokan tipler var..neye hizmet ediyorlar bilmiyorum ama onlara uyup buradan malini kaptiranlar iyi düþünsün gaza gelmesin ortaklar..
8...haber herzaman önceden fiyatlanir malumunuz.. dileðim bununda fiyatlanmis olmasýdýr.. en dipten bilanço karþýlamak herzaman en iyisidir...
Bu gerizekalý yönetiminin basiretsizligi ve beceriksizliði yuzunden bu panikler sahipsizliklerden kaynakli..gerizekalilar vergi bildirimini yapiyorlar ayni gunde peþinden seneye hedefimiz 320 bin ons diyor.. e be salak herif bunu bir sure sonra yapsana bi hareket saðlasýn.. ne oldu þimdi arada kaynadý gitti... biz zaten 4.97 daha önce ve daha yeni görmedikmi??? Birdaha gorebiliriz dikkatli olun demedik mi?? En basta deniz hoca olmak üzere.. adam doðrularý söylediði için coluk cocuga maskara oluyor.. kisa bir süre sonra 15 te olacak bu hisse 25 te.. o da olacak yine haklý çýkacak deniz hoca ama herzaman söylediði gibi hersey hikaye.. taki mahkeme sonuçlanýncaya kadar.. hersey sahiplik.. binkere yazýldý...

Yer Ýmleri