cevabýnýz için teþekkür ederim, ancak bende þöyle bir fikir teatisinde bulunsam acaba yanlýþ olurmu? þimdi bu adi herifin þirketleri fetö terör örgütü sebebiyle kayyuma devredildi ve mahkeme süreci devam ediyor. koza ve kozal ýn satýþ yada kamuya devri biraz daha kolay olur gibi ancak bu ipnenin kaðýdý ipek mahkeme sonucuna göre daha kolay satýlýr gibi geliyor bana, birde konuya bu açýdan bakan varmý acaba benden baþka?
Loruhlano kardeþim ttkom da atanilir misin
Ýpeke petrolcü, diðerleri altýncý, Ýpeke mutlaka ayrýþtýrýlýr....Mantýken, Ýpeke nin iþtirak olayý da tabiatýyla sýfýrlanýr....Þirket bünyelerini çok iyi bilmiyorum ama, masaya yatýrýldýklarýnda 2 altýncýya farklý bir sistem, Ýpekeye daha farklý bir sistem uygulanýr, muhtemeldir ki diðer ývýr zývýr iþtirakleri de önceden satýlýr...Her bir satýþ olayý da o þirketin borsa fiyat hareketlerini canlý tutar......Süreç çok uzun....Önce mahkemeler, bu arada TMSF iç olaylarý, sýrada bekleyen satýþ aþamasýna gelmiþ diðer þirketlerin öncelikle satýþý....Seçim öncesi hepsi bekletiliyor....
yani hocam diyorsunuz ki, ipeke de ývýr zývýr bir zýkkým olduðu için erken satýlma ihtimali var, inþallah dediðiniz gibi olur. benim zararýmý ziyanýmý kurtarsýnda,,,, daha doðrusu benim gibi ve sizin gibi zararda olan arkadaþlarýmýzýn zararlarýný kurtarsýnda ne boklarý varsa yesinler. anasýnýn........kusuruma bakmayýn . ben kýzgýnlýktan ne dediðimi bilmiyorum
Yer Ýmleri