bir aralar deniz bey, bu grup kaðýtlarýnda kozaa yý yükseltirken ipek topluyor, ipekeyi yükseltirken kozal topluyorlar gibisinden bir konuþmasý olmuþtu, yanlýþ hatýrlamýyorsam. (þayet söylediklerim eksik yada hatalýysa sayýn denizkiraz sizden özür diliyorum) þimdi takaslarýna baktým doçe ve citinin ipekteki payý 30,56 (doçe 13,26, citi17,25) kozaanýn takasýnda doçe 8,63 citi 12,87 toplamý 21,50. hal böyle olunca ipekte yabancý oraný daha yüksek, bugünkü harekete bakýnca da ipeki sanki topluyorlar gibi gelmiyormu ? birde yine temelci arkadaþlar bahsediyordu,, önce kozal sonra kozaa daha sonra da ipek zirve yapacak diyorlardý. þimdi tabii benim elimde ipek olduðu içinmi içimden öyle geçiyor? sýra ipeke gelmedimi hala? deniz bey özellikle sizden ricam ipekte mi kalmalýyým yoksa kozaa yamý geçmeliyim. sorumluluk tamamen bana aittir. belirteceðiniz görüþünüz için þimdiden size teþekkür ederim.
ARKADAÞLAR BU SORUMA MÜSAÝT OLDUÐUNUZDA CEVAP ALABÝLÝRMÝYÝM?
Gecen sene yükseliþten önce bilanco cok iyi gelecek al diye haber gelmisti. Herzaman ki gibi sadece takibe aldik.
Artti tabii ben de izedim herzmanki gibi.. bilom bakalim neden almadým ??tabii ki kozaa da mahkeme biyecek sendromundan.. bir sene gecti degisen birsey yok..sendrom devam ediyor..psikoloji dersinde okutulacak konu kozaa muptelaligi..uygun bir yerden kozala geçip ekraný kapatýcam ama sürekli ara acilmaya devam ediyor..bu þirket sabancinin ve uzay tekstili uretiyor onu çok açýk bir sirket diye arastirmisdim ozamanlar..
Ortak býrak þu aselsani daha cok zamani var sonrada cok uzuncu hissesi..
Aramýzda ayrý gayri olmaz zaten birakip gittin bizi kotu zamanda.. ortak dedigin bize ne... yorsa sanada afedesin [emoji1][emoji1]gel geri sen.. kozaa buyuk resmdeki uçgen icine atabilirse.. 5.62 ustu saglam kapanislar yaparsa ucgen icinde kalýr ve 5.62-6.90 arasý gider gelir zamani gelinceye kadar.. zamanýna ise ekstra haber akýþý olmazsa 4 ay kadar var gözüküyor..burda daha rahat trade edersin..ben beceremem o ayri konu..bugün çok fazla 5.62 civarinda dolaþýyor ve pastada cok karsilikli islem var.. korkmaya baþladým o da ayrý[emoji1]
bu kaðýdýnda 2 belalýsý varmýþ,dün tacirler,bugün iþyatýrým kaðýdý mahfetti kozaa da
Yer Ýmleri