Teknolojinin geliþmesi iþ alanýnda insanlýðýn en büyük düþmaný.. teknoloji arttýkça insangücüne olan ihtiyaç azalýr..hemen kendimden örnek vereyim.. bankalarla elektronik sistemler üzerine destek veren bir firmada 19 senedir çalýþýyorum..yavaþ yavaþ sona geliyoruz.. bankalar giþe ve bireysel banko sayýlarýný azaltmaya yerine akýllý ATM diyebileceðimiz sistemler yerleþtirmeye baþladýlar.. ayný zamanda internet bankacýlýðý katlanarak artmaya baþladý.. bu durum nakit para ve evrak dolaþýmýný azaltýyor..bunlarýn azalmasý demek ne anlama geliyor? .. þube sayýsýnýn azalmasýna sebep oluyor.. þube sayýsý azalmaya baþlayýnca .. þube çalýþaný sayýsý azalýyor.. buna baðlý olarakta alarm sistemi.. ATM.. bilgisayarlar nunaratör elektrik mobilya temizlik vb sistem ve peraonel ihtiyaçlarý azalýyor.. sürekli tadilat gören taþýnan vs þubeler de boyacýsýndan mimarina alçýpansýndan demircisine kadar personellere ihtiyaç kalmýyor..yani nakit para ve ýslak imza 5 sene sonra kalkarsa.... Türkiye de ne kadar banka þubesi ve çalýþaný var biliyormusunuz? Allah korusun çok büyük bir beyaz ve mavi yakalý iþsizimiz olur teknoloji sayesinde..
Köye ev yapýyorum 8 yaþýndaki oðlum ben gelmem orda internet yok diyor.. en son aðaçev yapma karþýlýðýnda anlaþtýk

dusunsenize 8 yaþýnda bir çocuk internetin olmadýðý bir yerde yaþayamayacaðýný düþünüyor.. bu çok kötü bir durum
Teknolojinin iyi taraflarýda var elbet.. en baþta saðlýk alaný.. sorasýnda çamaþýr makinasý.. uçak.. daha güvenli arabalar traþ makinasý

Yer Ýmleri