Arkadaþlar vestl için yorumu olan var mý acaba ?
Öncelikle dostum daha yüksek kar bekliyordum ama 12 aylýða bakýnca sermayesi üzerinde getiri saðladýðý için her türlü güzel þirket.
Konsolide gelirlerdeki artýþ tl bazýnda yüzde 40 , kur etkisini çýkarýrsak yüzde 20 lerde ki bu bence iyi bir rakam.
Sermaye üzeri getiri ciddi bedelsiz beklentisi veya þýk bir temettü. Yani yabancý alýmý demek.
Ben tabii her kýsa vade beklenti sona erdiðinde yaptýðým gibi satacaðým yarýn sabah inþallahama þu var iki gündür ciddi ky döktü. Bugün son yarým saatte muhteþemdi ve beni cezbetmedi deðil acaba kalsam mý citi mery neden son dakika aldý dedim?
býyýklý yabancý trade mi yapacak acaba? Yoksa ters algý yapýp yarýn götürmeye baþlayacaklar mý? Kafamda deli sorular...
Sonuç olarak yarýn gitse de kalsa da kararýmdan vazgeçmeyi düþünmüyorum. Kozaa ocak ayý mahkemesinde sonuç çýkmayýnca nasýl kararlýlýkla sattým mutluyum þu an. Bunda da kararýmýn arkasýnda durmam lazým.
25.66 üzerinde kapatmamýþ olmasý eksi bende. Rsi momentum haftalýk macd artýlarý. Þunu söyliim satsam da 1-2 ay içerisinde ciddi toplarlar bu kaðýdý bence...
Senin elinde olduðunu bilmiyordum bu arada.
Sent from my iPhone
http://i.hizliresim.com/pbk5Pz.png
Twitter finansmanya rumuzlu arkadaþýn grafigi...
Kozalar da bilanço ne zaman dý....
Yer Ýmleri