Ben imamým dediðimi mutlaka yapin ama yaptýðýmý asla yapmayýn ben de sadece 1 adet lot var.. allah beni nasýl biliyorsa öyle yapsýn daha ne diyeyim kendime bilemedim [emoji23][emoji23][emoji23]
Asuza ya ozel bir durumdan cikmadigi icin kisada kalýcý olmayabilir dikkat edin
Hocam normalde öyle de bu sözü siyasi mitinglerde kullanan Hz.Yunus deðil [emoji1][emoji1]
Bu arada Hürol hocam iyidir inþallah.. bugün göremedik kendisini.. cok alistirdi bizi kademelere..o olmayinca eksiklik hissediyoruz artýk..
Vestel asuzu banvit yatas netas benim ana takibimde olan hisseler (yatas netas banvit Deniz hocanýn çizimlerinden takibe aldýklarým.)hicbirini yakalayamadým hepsi yükseldi.. deniz hoca sasa demisti tam destekten kapadý neyapar arkadaslar sizce?
Son düzenleme : ucanlaz; 28-02-2019 saat: 11:28.
biraz erken olacak ama herhalde 6,13 yolculuðu baþladý..5,91 saðlam durmalý...loruhano hocam mümkünse bana bir kýyak geçsen
![]()
Siyaseti kapatalým arkadaþlar. Þahsen Atatürk’e de Osmanlý imparatorluðuna da saygýsý olan ve bunlarý karþý karýþýya getiren mallardan nefret eden, vatanýný seven milli görüþlü biri olarak ülkede bir kesimin atatürkü ciddi sömürdüðünü bir kesimin bundan daha kötüsü dini sömürdüðünü ve maalesef deizmi arttýrdýðýný,beka meka ayaklarý yapýp koltukta kalmaya çalýþtýðýný eleþtirmenin sonu yok. Ýki Gerçekler ortada herkesin aklý var görüyor.
24 hazirandan sonra ben býraktým size de önerim siz de býrakýn. Kafanýz rahatlar.
Siyasiler bizi bize býraksa daha iyi anlaþýrýz. Geren ayrýþtýran kendileri. Hýrslarý için bize yapmadýklarý kalmýyor. Yazýk valla. Her kesim siyasiler için konuþuyorum yanlýþ anlaþýlmasýn
Konu kapandýðýna göre þunu söyliyeyim aselsandan kurtulmuþum iyi ki 24.58 olmuþ þerefsz. 2013 ten sonra yine aldým yine elektriðim tutmadý. Kabahat bende ama kabul[emoji3526] neyse hayýrlýsý. Hayýrlý bol kazançlar.
Sent from my iPhone
Yer Ýmleri