Dolar 5.48 tl dow %1 aþaðýda msci turkey %1.92 aþaðýda yarýnda algoritmalar çalýþýr muhtemelen..
Dolar 5.48 tl dow %1 aþaðýda msci turkey %1.92 aþaðýda yarýnda algoritmalar çalýþýr muhtemelen..
En iyi bilanço henüz açýklanmayan bilançodur..
KRDMD BUNU ATTIÐIMDA SENÝN GÝBÝSÝ ÇOK YÝNE ÇOK ÇIKMIÞTI KRDMD O DÖNEMLER 1,30 DAN SÜREKLÝ SATIÞ YÝYORDU 0,80 E KADAR ANASINI AÐLATIYORDU MÝLLETÝN.
2,50 DE ZATEN DÖKÜLMÜÞTÜ KY NIN ÇOÐU SENÝN ELÝNDE KOZAA VAR BÝLÝYORUM BUNU SENDE NE ZAMAN DÖKÜLECEN BÝLÝYOR MUSUN? 8,97 Ý KIRINCA. BENCE DAHA ÝYÝMSER OLUYUM SEN MAALÝYETÝNE GELÝNCE DÖKÜLEN KY LARDAN OLURSUN
![]()
Deniz hocaya ayýp ediyorsunuz hergun geliyor herkes ne soruyorsa cevapliyor ciziyor emek harciyor destek direnc yaziyor alin demiyor satin demiyor deniz hocanin her dedigi ciksa zaten burda ne isi var gider hawai adalarinda viskisini yudumlar milyonlari götürür umrundami hissenet ky vs emege saygi lutfen
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben kötülemiyorum ki senin gibi sürekli boða olamýyorum hissedesen sürekli boða olan temelci bense çizgilere göre hani sen temelci biz teknikçilleri 2 çizgiden ibaret diyorsun ya.. Ha o 2 çizilen çizginin üstüne attýda benmi boða olmadým
mayýsdakinde 2 gün geciktik fiyat 2 günde gelmedi temelcisin ama bukadar kör temelci olma biraz grafiðe bak 2 gün sonra satýþý söyledik citinin.
Burda bak bildik satýþ içime sinmedi diye arþiblerde de var haaaa birde
farzey mayýsda çuvalladým, bu düþüþü yakaladým bildim . Bir eksi bir artý= nötürlendi diyelim. Sendeki kuyruk acýsý ne?bu biraz kaba oldu sana girip çýkan ne bu ince oldu iþte?
![]()
KOZAL ile ilgili durumu benim gözümden þöyle özetleyebilirim ;
Hiç trade etmediðim ve sadece kaðýt taþýdýðým için sadece orta uzun vade sinyalleri önemsiyorum ve grafiklerde bunlarý arýyorum. Yýllarýn Ichimoku Kinko fanatiði olarakta orta-uzun vade bakýþ açýsý için aþaðýdaki grafikler dikkatle takip edilmeli diyebilirim. Orta-uzun vade için herþeyden önce HAFTALIK Ichimoku Kinko'ya bakýlmalý. Halihazýrda ister yükselen trend olsun ister alçalan trend farketmez... Trendten önce HAFTALIK Ichimoku'nun durumu önemli benim için. Eðer bulutun üzerinde mavi kapanýþlar kýrmýzý ana trend kijun-sen'i aþaðý kesmiþken ,kahverengi chikou-span de kýrmýzý kijun-sen'i aþaðý kesiyorsa bu grafik bana göre orta-uzun vade iflah olmaz. Benim sistemime göre fiyatlar orta-uzun vade kuvvetle muhtemel bulutun altýnda dip arayýþýna gidecekler demektir. Bu kesiþimden sonra bulutun üstünde oluþacak bütün yukarý hareketler sadece tepki olarak kalacak ve bu þekilde mal daðýtýlacak .Siyah oklar kahverengi chikou-span'ýn kýrmýzý kijun-sen'i aþaðý kestiði noktalar ve sonrasýnda kaðýdýn baþýna gelenler...yine aynýsý olacak diye bir kesinlikten bahsedilemez ama kesiþim gerçekleþirse kuvvetle muhtemel ayný senaryo uygulanacak...
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...Sevgiler...Saygýlar...
![]()
Son düzenleme : onelle; 08-03-2019 saat: 00:09.
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Yer Ýmleri