Son on günde New York Menkul Kýymetler Borsasýnda (NYSE) %7 düþtü. ?
Son on günde New York Menkul Kýymetler Borsasýnda (NYSE) %7 düþtü. ?
16,35 l gördü ya. Artýk iyice inandým yabancý alýcý buldukça malý basýp çýkýyor.
Anlaþýldý Türkcell büyüðü ile küçüðü ile tam yerli olacak...
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Türkcell 5 Mart'ta 15.31 i görerek Pandemi süreciyle 17 Mart'ta 11.68 e kadar indi.Pandemi süreci kendisi için olumlu olmasýna raðmen %20 e yakýn bir düþüþ yaþadý...Ancak Pandemi sürecinin kendisine yaradýðý fark edilir edilmez 11.68-12.80 koridorunda yukarý doðru týrmanmaya baþladý...11.68 koridoru yukarda 15.32 e (dikkat edin 5 Mart'ta ki 15.31 e yakýn) üst bandý ise 16.37 yani hisse haberle beraber bu koridordan kopmuþtu ...Þimdi tekrar koridora geri dönüyor...Peki bu koridorun üstündeki koridor neydi...16.37-17.47 Dikkat edilirse bu üst koridoru inanýlmaz çalýþtýrdýlar malesef tutunamadý...Ancak 16.23-16.40 Gapi bugün aþaðý doðru kýrarak kapatýlmak istenir ve agresifleþirse 15.58 ilk yükseliþ koridorunun tavan kýsmýna denk geliyor...Ve bu Pandemi öncesi zirvesi olan 15.31 e çok yakýn bir nokta...5 Marta geri dönmüþ olacaz...2020/6 da Pandemi süreci nedeniyle þahsen iyi bir bilanço bekliyorum...Saðlýcakla Kalýn...
Ytdeðildir...
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GAP GAP dediniz buyurun GAP ýmýz da doldu. Bakalým þimdi ne bahane bulacaksýnýz.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Gerçekten inanmýyorum..
bu kadar beklentili
temettü verimi olan bir þirket
enteresan...
TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
Nereye kadar düþecek sabýrla izliyorum [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu kadar baský fazla...
Aþaðýdaki konularý düþünüyorum ve günlük bakmýyorum kendimi teselli ediyorum....
Yoksa bu kadar güzel hikayeye bu fiyatlar gerçekten yakýþmýyor.
Bu hisse 2007’de 12 TL þu an 16 TL. Gerçekten borsa garip bir yer.
1- Yönetim sorunu çözülüyor
2- Düzenli temettü verecek.
3- 4 yýldýr temettü verilmiyor. Hepsini tek kalemde verebilir.
4- TOGG temeli bu ay atýlacak
5- TOGG üretimi 2020’de baþlayacak
6- 25 milyar dolara çýkarýlmasý için açýklama yapýldý.
7- Devlet desteði arkasýnda
8- Pandemiden etkilenmeyen bir sektörde
YTD
Yer Ýmleri