Bu sene genel kurul yaptýlar mý. Kar daðýtým vs. Karar var mý
TECNO KC3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene genel kurul yaptýlar mý. Kar daðýtým vs. Karar var mý
TECNO KC3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyseki bir ölü kedi sýçrayýþý yapti
Þimdiye kadar Kim sattýysa o alýyo. Kim aldýysa o satýyo. Bilsek cemaþ , flap, özgyo vs... alýrdýk.
Dünkü hareket tuzak olarak kaldý..14 ün düzeltmenin bitiþ yeri olarak kalmasý tahammül sýnýrlarý içindeydi..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Neydi bu?..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
BU da mý tuzak![]()
KY ya akýl verenler, bülten hazýrlayanlar. Hadi koruyun KY'ý. Alýn bu kaðýdý brüte görelim. Kþmin iþine gelecek, kþmin iþine gelmiycek
Speði kýzdýrmýþlar tamam artýk almýyacaZ söz..
Yer Ýmleri