Olmaz bu hýsseden býr cacýk varýn ýsýnýze bakýn
Olmaz bu hýsseden býr cacýk varýn ýsýnýze bakýn
yatýrým tavsýyesý degýldýr
Ne yapalým ihtiyar teknoloji üretip iletiþimin belkemiði olan, sorunlarýný çözmüþ, yüksek karlýlýk üretip yüksek temettü daðýtacak olan tarihi ucuz fiyatlarýnda iþlem gören tcell den çýkýp çöp deðerde olup fiyatý 5 e 10 a katlamýþ ne üdüðü belirsiz xtumy hisselerinde barbut mu atalým ? Bunu mu diyorsun millete ?
Cahillik mutluluktur!
Evet, Burda bir yýldýr dikilip verem olana kadar ne üdügü belirsiz bir kent alsaydýk 27 kat para kazanmýþ olacaktýk.
100 bin TL olsaydý 2 700 000 TL olacakti.
Saðlam dedik, teknoloji dedik, dipte dedik, varlýk fonu dedik ama ayazda kaldik. Bir aþk uðruna neler kaçýrdýk be... Þöyle þimdi kim haklý.
Ben yatýrýmcýyým, x30 ve nadiren 100 endeksi hisselerine YATIRIM yaparým. 2 ay önce girmeye baþladým TCELL e, tam 6 yýl sabýrla ortaklýk yapýsýnda ki sorunun çözülmesini bekledim! Þimdi sorunlar çözüldüðünü göre 16 yýl beklerim artýk! Hasýlý kelam bu soruyu ben cevaplarsam yazacaklarým aðrýnýza gidebilir. O yüzden siz kendi klasmanýnýzda olan birine sorun bunlarý.
Cahillik mutluluktur!
Siklet demedik yahu klasman dedik. Kimin sikleti nedir bilemem ama klasmaný yazýlanlardan ayan beyan ortada. Kýzmýyorum bu arada, gayet sakinimhatta muhtemelen düðmeye bastýklarý ve zayýf elleri döktüklerinden mütevellit keyfim de oldukça yerinde. Malum Türk ky sý ayak baðýdýr. Hayýrlý yatýrýmlar
Cahillik mutluluktur!
Yer Ýmleri