AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
ASELSAN, tcell , ttkom un gerçek öz kaynak deðerleri gorunenin çok üstünde olduðunu düþünüyorum..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCELL: 15,37-15,38 TL %0,3 artýda
Bugün 3. ve son temettü olan 39 kuruþ brüt nette is yaklaþýk 33 kuruþ temettü daðýttý.
Bu yýl ki temettü verimi yaklaþý %8 e yaklaþtý. Güzel bir oran.
Hayýrlý olsun.
2022 yýlýnda da yine 3 ya da 4 temettü daðýtmasý temennisi ile.
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Karanlýk odada 10 kademe aþaðýdan kapatmak da nedir?
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Amerika da dün akþam %4,34 düþerek 3,97 $ ile 2003 dibini gördü ve orada kapattý. Þirket resmen pul fiyatýna düþtü. Turkcell yapýsý itibariyle holding gibi bir þirket. Altýnda milyarlarca dolarlýk deðerli þirketler var. Yýlda 5 milyar TL ye yakýn net kar ediyor, bilhassa pandemi dönemi ile dijitalde ve müþteri sayýsýnda ciddi büyümelere imza atýyor ama piyasa deðeri çöp seviyeye düþtü. Tüm bublarjn sebebi ülkede uygulanan akla zarar ekonomi politikalarý sebebiyle Türk lirasýnýn deðersizlemesi. Türk lirasý deðerini kaybederken Türk varlýklarýnýnda deðerini kendisi gibi pul fiyatýna düþürüyor. Yabancýlarda bu fiyatlardan deðeri 10 larca milyar dolar olan þirketlerimizi alabilme imkaný yakalýyor.
Türkler olarak ülkemize inanmýþ TL kazanan ve TL yatýrým yapan Türk vatandaþlarý olarak bizim suçumuz paramýza ve borsamýzda ki þirketlerimize yatýrým yaparak ülkemize güvenmekmiþ! Elin gevuruna oturduklarý yerden milyarlarca dolarlýk þirketlerimizi 3 kuruþa toplama fýrsatý verip bizleri yerin dibine sokanlara hakkýmý helal etmiyorum, yazýklar olsun diyorum ve yatýrýmlarýmý peyderpey fýrsat buldukça amerikan borsasýna çýkartýyorum.
Öfkem çok büyük, kendimi ahmak gibi hissetmiyorum ülkeme güvendiðim için direkt ahmaðým. Bu ülkede asla yatýrým yapýlmaz, burasý varlýk düþmaný insanlarýn servetlerini eriten bir ülke.
Benim gibi Türk parasýna güvenen nice insanlarýnda ayný duygularý paylaþtýklarýný biliyorum ve hepimize geçmiþ olsun diyorum. Bu yediðim kazýðý ömrüm boyunca unutmayacaðým.
Çok fazla biþey yapmaya gerek yoktu.
Ayþe teyzelere uymak gerekti...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
15,6-15,65 Gap kaldý.Yeni alým yapmayý düþünenler için önemli.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri