Aslýnda bu günlerde çok yükselmesi lazýmdý. Çünkü yarýn genel kurul var. Hesap sorulacak.
Haydi genel kurula?...
Aslýnda bu günlerde çok yükselmesi lazýmdý. Çünkü yarýn genel kurul var. Hesap sorulacak.
Haydi genel kurula?...
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Evet haklýsýnýz umurlarýnda olmaz geçen sene de baþkan geç geç bunlarý diye benim sorularýmý bile okutmak istemedi. Okuduklarýný da sansürlü okudular. Ama sonunda diyeceklerimi dedim.
Koca koca milyar dolarlýk hisse sahipleri bile sustu. Hissedarlarýn bu duyarsýzlýðýna çok þaþýyorum.
Yapacak baþka þayimiz yok benim amacým enayi olmadýðýmýzý ortaya koymak ve vicdanlarýný sýzlatmak. Tabi varsa.
Bugün saat 12.00 de herkesi genel kurula bekliyorum.
https://foreks.com/haber/detay/62aaf...ktubu-imzaladi
Ben Telekomdayým ama her ikisi de eþek ölüsü gibi, bunlarýn derdi nedir acaba, bu sektör sanki petrolle çalýþýyormuþ gibi fiyatladý, en diplerdeler.
Son düzenleme : bawer; 16-06-2022 saat: 13:30.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Þirketin piyasa deðeri 20 milyar dolarken dolar 1.4 tl imiþ
Hem tesla da %30 deðer kaybetmiþ. Piyasa deðerine Tl olarak bakýn diyor. Onun için bu 2.2 milyar dolar piyasa deðeri normal miþ.
Hissedarý olduðunuz þirketin yöneticilerinin cevabý böyle bir tekme de siz vurun.
Çöpcell oldu diyordum yanýlmýþým,
Bu genel kurul bize gösterdi ki çukurcell olmuþ.
Ýsa beyi orda susturdular bizleri Elektronik ortamý engellediler, neyse ki kapanýþta bir yatýrým danýþmaný iki üç cümle söyledi.
Sonuçta her türlü oyun ile ve demagoji ile iþi bitirdiler.
Sanki biraz daha düþsün þirket iyice batsýn gayreti içinde bir yönetim var.
Yazýklar olsun.
Ben 2014'e kadar geri gidebiliyorum, bugün ilk kez 1$'ýn altýný gördü, Tarihinde ilk kez olabilir.
Ýlk kez Mayýs ayýnda almýþtým, bugünkü alýmlarýmla maliyet ortalamamý 19.38'e çekebildim. Portföyümdeki en fazla zararda olduðum kaðýt, Allahtan henüz aðýrlýðý düþük.
Tcellin ortaðý Rus alfa gurubunu sýkýþtýrýp elindeki hisseleri ucuza almaya çalýþýyorlar. Olan biten bu. Anladýðým kadarýyla.
Mi Note 3 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri