Yerli yabancý herkes satýyor. Birisi de almalý. Bizim gibi. Sonuçta trcell den zarar etmek mümkün deðil ama zaman kaybediyoruz o kadar. Yanlýþ yerden aldýk bekleyeceðiz.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli yabancý herkes satýyor. Birisi de almalý. Bizim gibi. Sonuçta trcell den zarar etmek mümkün deðil ama zaman kaybediyoruz o kadar. Yanlýþ yerden aldýk bekleyeceðiz.
Yatýrým finans bi tahtada ýsrarcý ise ondan umduðunu almadan çýkmadýðýný duymuþtum dA ondan dedim
Endkes ileri giderken bunjn düþeceðini nerden bilebilirsin ki baksana þu gs ile olan anlaþmayý bile fiyatlamadý gerçi belki þu 6 milyon tl yeni düþtü umarým etkisi olur
Ama sanýrým çok Zaman'ý kalmado bunun dA her dip yaptýðýnda daha yukarý çýkýyor umarým dipler burasýdýr
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aslý'nda mal toplu bir milyon lotta 16 ya dayanýr Bi de anlamadýðým diper yerli otodaki kaðýtlar giderken biz AÞAÐIYA geldik
pazartesi den beri aldýðý hisseler arasýnda tl bazýnda 51. Sýrada. 301 ktL. Yüksek bir alim sayýlmaz.
Böyle sýð mi tahtada bir milyon Lot yeterli bence
6milyon TL gsaray hesabýna geçmiþ, tcell deðil..ben böyle anladým..çünkü gsaray vermiþ kap haberini..
Abi ne olursa olsun artýk dipler son bulmak üzere
Yer Ýmleri