Originally Posted by
Prometa
Öncelikle hoşgeldiniz yanlış hatırlamıyorsam 10.000 lot aldığınız dan bahsetmişsiniz fakat bu yatırımı yapmadan önce hiç araştırmadınız mı yada hareketlerini bi kaç gün incelemediniz mi demek zorunda hissettim kendimi.Yanlis anlamayın size tabi ki ahkam kesmek gibi saygısızca bi niyetim yok ama bu rakamda bir yatirim yapıyorsanız ilk başta ciddi bir araştırma ve inceleme yapılması gerekir.sorunuza gelicek olursak ben kâğıtta aslinda orta vade kalmayı düşünüyordum fakat hareketleri çok hoşuma gitmedi al sata döndüm ve buna gayet müsait bir kağıt şu an için.tabi ileride kisa zaman icinde buna müsade etmeyeceğini düşünüyorum ve bu benim şahsi görüşüm bunu ısrarla belirtmek isterim.iki üç yıl kalacağınızdan bahsetmissiniz bence bu vadede kalacak bir yatırımcı her an takip edip stress yaparsa hiç bir kâğıtta o sürede kalması mümkün değil.Bir çok aracı kurum tcell için şu anda 17-18 tl civarı hedef fiyat belirtiyorlar yatirim danışmanınıza da danışmanızı tavsiye ederim.Bol Kazançlar.Yazdıklarım yatirim tavsiyesi değildir...
Yer İmleri