Yarýn ne olur acaba arkadaþlar tepki verir mi acaba yoksa yarýn düþüþ devam eder mi
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn ne olur acaba arkadaþlar tepki verir mi acaba yoksa yarýn düþüþ devam eder mi
Bugün 14.90 altý bütün stoplar patladý. Bundan sonrasý serbest düþüþ. Artýk nereden çevirirlerse.
Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faþizmdir
Öncelikle hoþgeldiniz yanlýþ hatýrlamýyorsam 10.000 lot aldýðýnýz dan bahsetmiþsiniz fakat bu yatýrýmý yapmadan önce hiç araþtýrmadýnýz mý yada hareketlerini bi kaç gün incelemediniz mi demek zorunda hissettim kendimi.Yanlis anlamayýn size tabi ki ahkam kesmek gibi saygýsýzca bi niyetim yok ama bu rakamda bir yatirim yapýyorsanýz ilk baþta ciddi bir araþtýrma ve inceleme yapýlmasý gerekir.sorunuza gelicek olursak ben kâðýtta aslinda orta vade kalmayý düþünüyordum fakat hareketleri çok hoþuma gitmedi al sata döndüm ve buna gayet müsait bir kaðýt þu an için.tabi ileride kisa zaman icinde buna müsade etmeyeceðini düþünüyorum ve bu benim þahsi görüþüm bunu ýsrarla belirtmek isterim.iki üç yýl kalacaðýnýzdan bahsetmissiniz bence bu vadede kalacak bir yatýrýmcý her an takip edip stress yaparsa hiç bir kâðýtta o sürede kalmasý mümkün deðil.Bir çok aracý kurum tcell için þu anda 17-18 tl civarý hedef fiyat belirtiyorlar yatirim danýþmanýnýza da danýþmanýzý tavsiye ederim.Bol Kazançlar.Yazdýklarým yatirim tavsiyesi deðildir...
Uzun vadede sorun görmüyorum
Çok teþekkür ederim deðerli açýklamalarýnýzdan dolayý aþkýndan tcell de fazla oynaklýk olmaz diyerek girdim fazla stres olmasýn diye ama epey hareketli hisse çýktý almak için maalesef bekleyememe gibi bir huyum var ama tcell de uzun vadeli 3 yýl sanýrým iyi olacak gibi ama bakalým 2 gün boyunca kötü düþtü
Ahlaksýz adamlar. Beþ paralýk ettiler babayiðit tcell'i. Yýðýnla þikayet gidiyor bimer'e cimer'e. Üþenmeyin siz de yazýn. Ýþe yarar mý demeyin, Kýraca grup bu pisliði Karsan'da yaptý, yatýrýmcýlarýn üst üste þikayetleri netice verdi ve Karsan 1.30'dan 2.30'a geldi 1 ayda. Sebebi belli, seni Cumhurun baþý piyasaya lanse ediyor, diyorki bunlar babayiðit, araba yapacaklar. Sen aldýðýn o gazla yatýrýmcýný soymaya çalýþýrsan ve bu da kurmaylarýn kulaðýna giderse iþler senin için zorlaþýr. Karsan'daki soygun böyle durduruldu. Zorla da olsa firma, prestijini kurtarmak için hamle yaptý. Þimdi ayný pislik burada dönüyor. Jöleli kesin farkýndadýr bu olanlarýn. Ve illa ki haber gidiyordur yukarýya.
Bakalým, bi çapanoðlu var bu iþte ama hayýrlýsý. Hiç normal deðil bu kadar üst üste basmalarý.
Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faþizmdir
Arkadaþlar evet haklýsýnýz ama çok fazla panik ve stres yapýyorsunuz. Bu hareketler borsanýn doðasý gereði normal. Bu endekste 18 - 20 arasý bir deðerde olmamýz gerekirdi. Belkide bu baský o rakamlar öncesi son silkelemeler..
Þu haberler peþi sýra gelsin bakalým babayiðit aya kalksýn o zaman bu rakamlarda hala baskýlayabilecekler mi?
Fatih projesi, Yerli otomobil, 5G ve bence en önemlisi de telia ile ortaklýk durumlarý.Ýlk etapta aklýma gelenler.. Sizlerinde bildikleriniz varsa yazýn lütfen..
YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri