Umarým Gþder ama yukarýdaki mantýklý soruma cevap verecek biri aranýyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Umarým Gþder ama yukarýdaki mantýklý soruma cevap verecek biri aranýyor
Bence heyecan yapmaya gerek yok. Amerika’da verilerin kötü geleceðine oynadý bir grup ama terste kaldý bence. Haftaya fazlasýyla telafi edecektir. 5G ve iletiþim altyapýsý ile ilgili teþvik alacaðýný düþünüyorum. Babayiðit olarak yerli otoda da teþvik alacaktýr. Hedefimiz kýsada 17.50 uzunda 19.75 civarý. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Seni takip ederim isabetli yorumlarýn da var ama bence bana mantýklý gelmiyor 0,18 düþüþde yüzde üç buçukluk düþüþ teþvik alacak diðer hlselerin hepsi yükselirken üstelik
Yani baþka mantýklý açýklamasý olmasý lazým da umarým baþka bi þey çýkmaz altýndan
Teþvik kaçak hisse de beklenti alýnýr gerçekleþince satýlýr idi o bakýmdan teþvik aþacaða benzemiyor
Ama umarým tersi olur
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son iki günün takasýný atar Mýsýnýz ben son düþüþü de anlamadým çok sert oldu bu arada
Yemek Kartý iþi Turkcell hissesine çok olumlu etki yapar. Dönen parayý hesap edin yeter. Günlük milyonlarca TL lik iþ hacmi akacak platformdan. Cepten ödeme platformunu TurkcellPay üzerinden yaptýracaktýr muhtemelen.
Turkcell yemek kartý iþine girecekMevcut yabancý yemek kartý firmalarý fahiþ komisyon aldýklarý için Turkcell çok faydalý bir iþ yapýyor. Bir an önce projeyi bitirirse restoranlarýn duasýný alýr.
https://www.dunya.com/sirketler/turk...-haberi-409273
Haftalýk Hisse Yarýþmamýza Kurallara uygun 3 hisse seçin
Bir hafta yarýþalým.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...89#post1985989
bir halt olacaðý yok.
Bazý hisseler teþvik söylentisiyle yürüdü. Sasa en büyük örnek. Pazartesi sasa teþvikte adý geçse de geçmese de aþaðý gelir. Teþvik alýrsa beklenti gerçekleþtiði için, alamazsa hayal kýrýklýðý sebepli.
Fakat tcell geçenki %25 lik hareketin öncesinde de 13 küsürlerde kapadý, sonra 4 günde 17.50'ye vurdu.
Yani son dakikaya kadar kasýyorlar. Hatta teþvikte adý geçse bile baskýlayabilirler. Ama bi yerde musluklarý mecbur açacaklar.
Özetle, tcell'de beklentinin satýn alýnmasý diye biþey þu an söz konusu deðil. Ve gelecek her haber yukarý yürütür. Ama sahipleri su katýlmamýþ karaktersiz, o ayrý konu.
Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faþizmdir
Ya ben anlamýyorým teþvik almasa bile bu KAÐIDIn yeri bura mý kaç aydýr ayný yerde hisse bi þey olmalý artýk
Bi dünya proje var hisse patinaj yapmaya devam ediyor Nasýl karaktersiz bunlar böyle
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri