Endeks artý olacak yüzde iki buçuk eksi yuh diyorum ya
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Endeks artý olacak yüzde iki buçuk eksi yuh diyorum ya
Yatýrým finans iki haftadýr alýyor ama iki haftadýr düþüyor bir gün artý kapatamadýk
Endeks çýkarsa iki katý çýkacak mýsýn düþünce iki katý düþüyorsun þerefsix seni
Geçen hafta bahsettiðim gibi direncini kýramadý ve 13 altý oldu.
Yalnýz 2 hafta bu þekilde üst üste (ilk hafta cüzi ikinci hafta daha çok) düþüþü son 2 sene içinde sadece bu sene Þubat ayýnýn baþýnda yaptý ve malum hýzlý yükseliþle zirvesini gördü.
Ben bu hafta daha fazla satýþ yemeyeceðini düþünüyorum. Bir ihtimal hýzlý bir çýkýþ da olabilir geçmiþ hareketlerine bakarak.
Elimde yedek nakit olsaydý yüklü girerdim. Þimdi az bir nakitle izleyeceðim sadece. Belki bu hafta sabit kalýr ve ilerisi için alým fýrsatý devam eder.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Benim maliyet 16.45 kac aydir bekledim ha cikti ha cikaca diye
en son dayanamadim artik 13.58 den carsamba gunu 1000 tl zararla ciktim
Arkadaslar benim size tavsiyem yarali parmagi iyilesecek diye beklemeyin
kesin atin
Eger kagit cikis trendine girerse mesela 15 tl ye gelirse tekrar girerim ama 12-13 lerde gidip gelirse inanmayin cikiyo diye
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya hýcam eski hareketine bakýp deðerlendirmek yanlýþ olur o Zaman dolar düþük borsa Yüksek idi unutun 15 leri
Bitti o iþler
Ama bu kadar lanet kaðýt OLACAÐI aklýma gelmezdi Türksel de sahtekar ise diðer kaðýtlarý düþünün siz yanlýz yatlrým sürekli aldý onu bilmiyorum iþte neden düþiupr ve çok fazla para çýkýþý olmamasýna raðmen ama allahtan bulsunlar þirketi bu hale getirenler
*iþ yatýrým, turkcell için hedef fiyatýný 16,47 tl'den 16,82 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'al' olarak sürdürdü
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
En çok düþenlerdeyiz gene allah belanýzý versin þirket sahipleri sizi
Tepkiyi ne zaman verecek bakalým?
Yer Ýmleri