P.tesi biraz nefes alýrýz inþl...
SM-J500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
P.tesi biraz nefes alýrýz inþl...
Açýklamalar
2 Kasým 2017 tarihli açýklamamýza iliþkin olarak, Þirketimizin tarafý olduðu Ortak Giriþim Grubu kapsamýnda yürütülen çalýþmalar neticesinde Türkiye'nin Otomobili Projesi'nde temel olarak elektrikli binek otomobil üretmek ve bunu destekleyici faaliyetleri yürütmek amacýyla kurulmasý planlanan "Türkiye'nin Otomobili Giriþim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Þ."ne %19 oranýnda pay ile kurucu ortak olarak iþtirak edilmesine karar verilmiþtir. Bu kapsamda, 31.05.2018 tarihinde Pay Sahipleri Sözleþmesi ve Esas Sözleþme imzalanmýþtýr. Gerekli prosedürleri takiben þirket kuruluþu tamamlanacaktýr.
Nazdrovya hocam küçük bi ortaklýk diyorlar idi yðzde iyi fena deðil
Ne Olur ben payý küçük olarak düþünmüþtüm ama bunlar yine satým fýrsatý olarak kullanýr bunu galiba
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bence güzel bir haber ama sanýrým beklenti dahilinde idi. Burada önemli olan devlet bu yeni þirkete nasýl bir teþvik verecek. Para yardýmý, arsa, garantörlük.. vs Ayrýntýlar yakýnda bir bir gelir.
Benim TCELL den beklentim aslýnda kendi alanýnda yapacaðý atýlýmlar, ortaklýklar, satýnalmalar..
Bu kapsamda Rus þirket ile yaptýðý stratejik iþbirliði de önemli.. Bakalým önümüzdeki günler nasýl geliþmelere gebe olacak....
YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Benim umudum kalmadý hep düþüyoruz çýksa bile nereye çýkar ki düþerken çok kaybýmýz oldu da çýkýþý böyle olur mu iþte olmaz yani
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Üzerindeki ölü topraðý biran önce atmalý. Þöyle bir silkelenip kendine gelmeli.. çok geride kaldý.. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ne acayip adamsýnýz sizler anlamazlýktan mý geliyorsunuz elli kere dedik yukardan yakalandýk diye Nasýl çýkayým diye neyse kardeþim ne desem boþ size
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri