bende 12,59 maliyet bekliyorum
bende 12,59 maliyet bekliyorum
Tam bi buçuk saattir 35-38 arasýnda hareket ediyor el insaf ya þeregsiz Adil'er
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bugünlük alýþ satýþ ne kadar
HTC 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlükte Macd yukarý kýrmak üzere, saatlikte de Bolinger çok sýkýþtý. Bence saatlikte bir kopuþ günlükte de Macd i yukarý kesmeye yarayacaktýr. Bugün olmasa bile haftaya bir hareket olabilir.
Fitch Tcell i izlemeye almýþ bu arada, not düþmesi olabilir ya da duraðan diyebilirler. Olumlu birþey diyeceklerini sanmýyorum.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Telekom dahi endekse tepki veriyor yðzde iki yukarda bu adi hisse nerde hala
*** indirdi zaten notu ama zaten endkese göre AÞAÐIDA kaldýk pazartesiden beri o yþzden gitmedi tðrksel haber düþtü bu gün ama bunu fiyatladý zaten diplerdeyiz ondan
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde bir endekste ancak açýlýþa geldik hey allahým ya
Analistlerin Turkcell'in 2018 yýlý 2.çeyrek net kar medyan tahmini 492,5 milyon TL seviyesinde oluþtu.
Foreks'in düzenlediði ankete göre, Turkcell'in kar rakamýna yönelik ortalama tahmin 474,4 milyon TL, en yüksek tahmin 589 milyon TL, en düþük tahmin ise 335 milyon TL oldu.
Turkcell'in 2017 yýlý 2.çeyrek net dönem karý 704 milyon TL olarak gerçekleþmiþti.
Ankete TEB Yatýrým, Þeker Yatýrým, Ýþ Yatýrým, BGC Partners, Ziraat Yatýrým, Oyak Yatýrým, HSBC, Yatýrým Finansman, Global Menkul, Ak Yatýrým, Garanti Yatýrým, Yapý Kredi Yatýrým ve Ünlü & Co olmak üzere 13 aracý kurum katýldý.
Turkcell, 2018 yýlý 2.çeyrek bilanço rakamlarýný 25 Temmuz tarihinde açýklayacak
http://www.borsagundem.com/foto-habe...andi/1327612/4
“Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yer Ýmleri