Tcell den 70.000 tl zararda olan biri olarak tüm kalbimle evet diyorum
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcell den 70.000 tl zararda olan biri olarak tüm kalbimle evet diyorum
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neysenin yðzde sekiz çýktýðýný gören varsa yazsýn ben bilmiyorum dA ayrýca dolar bayaðý düþmüþ bu gðn YAPMASI gerekiyor idi Aslý'nda Ereðli ve tcell günü olabilir yarýn bizim spek adilik yapmaz ise
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*oyak yatýrým, turkcell için hedef fiyatýný 17,40 tl'den 15,00 tl'ye indirdi, tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri' olarak korudu
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Oyak hikaye ya
Gerçi çiti de düþürmüþ al demiþti
Turkcell yýlýn ikinci çeyreðinde 421 Mio TL piyasa beklentisine paralel, 415 Mio TL net kar açýkladý. #2Ç18
Operasyonel olarak güçlü gelen finansallar ve 2018 büyüme beklentisinin yukarý revize edilmesi, #TCELL hisselerinde olumlu tepki yaratabilir.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
HÝSSE DEÐERLENDÝRMESÝ-Ýþ Yatýrým, Turkcell için 16,88 TL hedef fiyat ile 'AL' tavsiyesini sürdürdü
Ýþ Yatýrým, Turkcell için 16,88 TL hedef fiyat ile 'AL' tavsiyesini sürdürdü.
Ýþ Yatýrým'ýn ( http://www.isyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda þu deðerlendirme yapýldý:
"Yüksek finansman gideri güçlü operasyon büyümesini gölgeledi.
Turkcell 2Ç18'de bizim net kar beklentimiz olan 498 milyon TL ve piyasa beklentisi olan 421 milyon TL'nin altýnda 415 milyon TL net kar açýkladý. Geçen senenin ayný döneminde ise 704 milyon TL ve 2018 yýlýnýn ilk çeyreðinde ise 501 milyon TL net kar açýklamýþtý. Güçlü operasyonel performansa raðmen net kur farký giderindeki, finansal borçlardan kaynaklana faiz giderindeki ve itfa ve tükenme paylarý ile amortisman giderindeki artýþ net karý olumsuz etkiledi.
2018 yýlý gelir beklentisini güncelledi. Þirket 2018 yýlý için %14-16 olan gelir büyümesi hedefini %16-18 olarak güncelledi. %37-40 aralýðýnda olan hedef FAVÖK marjý ve %19-18 hedef operasyonel yatýrým harcamalarýnýn satýþa oraný beklentilerini ise korumaya devam ediyor."
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20180726083434412_1.pdf
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
ENDEKS ÝZÝN VERÝRSE GÜZEL HAREKETLER GELEBÝLÝR
Bgc partner dA al olarak korumuþ
Evet endeks topladýðý an výn çok bekledik
Forum nerdesin
Yer Ýmleri