HSBC Yatýrým dün ve bugün 21.600.000 lot ( yirmibirmilyonaltýyüzbin ) mal basmýþ. Ýki günlük düþüþün ana nedeni bu herifin yaptýðý devasa satýþ.
HSBC Yatýrým dün ve bugün 21.600.000 lot ( yirmibirmilyonaltýyüzbin ) mal basmýþ. Ýki günlük düþüþün ana nedeni bu herifin yaptýðý devasa satýþ.
Yarýn için iyi bir yükseliþ beklediðim için bugün bu düþük seviyelerden pozisyon aldým. Yarýn 11.60 lara kadar esnerse full girmeyi düþünüyorum. %70 hissiyat %30 teknik olarka öngörüm bu þekilde. Maliyetim de 12.40 larda.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bugün ben de 12.00 den ve 11.80 den 1000 er lot daha aldim. 30.000 lotu bulduk ala ala. Maliyet hala 14
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HSBC önemli hissedar. Böyle satmasý pek hoþ deðil. Umarým yarýn satýþ devam etmez
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse için son zamanlarda gelen olumsuz bir haber yok. Borsadaki son düþüþte diðer kaðýtlar kadar düþüþ göstermemiþti. Muhtemelen bir oyun yapýyorlar, yarýn biraz daha düþerse pozisyon açabilirim. Borsadaki yükseliþe ayak uyduracaðýný düþünüyorum![]()
Bir ay sonra 2. Temettü ödemesi var. Aralýk ayýnda da 3. Ödeme. Toplamda %8 e varan bir temettü ödemesi güzel bir rakam. Bu fiyatlarda kalacaðýný öngörmüyorum. Þu an 6000 lotum var. Bayrama kadar 7500 e tamamlamayý düþünüyorum. Eylül de bu seviyelerde kalmayacaktýr diye düþünüyorum.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri