Arkaslar tcell 1000 lota kac tl veriyor temettu bilen varsa paylasirsa cok makbule gecer
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkaslar tcell 1000 lota kac tl veriyor temettu bilen varsa paylasirsa cok makbule gecer
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkadaþlar temettü günü hisse fiyatý bürüt temettü oranýnda düþer siz net temettü alýrsýnýz.dolayýsýyla düþüþ temettü getirisinden yüzde 15 fazla olur.
Fiyat 28 küsur düþecek ayýn 17 sinde.
Ama elinize geçen para lot baþýna 24 küsur lira olacak. Aradaki fark kesinti olacak.
1000 lotu olan 240 küsur alacak. 40 tl ye yakýn kesinti demek.
Ayin 17 si pazartesi. Yani ayýn 14 ü kapanýþ zamaný elinizde hisse olmasý lazým temettü için.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkadaþlar Tcell temettüyü 3 eþit taksit halinde veriyor. Bu ikincisi. 3. Taksit Aralýk ayýnda. Þimdiki fiyatý ile 3 taksit halinde temettü oraný neredeyse %10 a tekabül ediyor ve bu gayet güzel bir oran.
Ben ilkini aldým ve bu fiyatla devam edecekse yýl sonunu beklerim. Bu fiyattan vermek yazýk olur.
Banamý öyle geliyor sanki hisse üzerinde baský var
Baský falan yok.
Uzun suredir elimde Tcell var ama son 2 haftadýr hareketlerine bakýyorum da beni de yanýlttý hep. Bariz cezalandýrma var. Yükseleceðini ummak zor gibi. Ben bugün vazgeçtim artýk. Yabancý temettüyü falan umursamýyor.
He ben yine de zararýna mal vermeyeceðim ama Tcell için hedef küçülteceðim sanýrým. 12 üstünü gördü mü daha da yol almaz gibi. Çünkü 11'i bile göstermiyor yabancý. Elindeki maldan kurtulmaya çalýþýyor.
Yer Ýmleri