Bende 11.40-42-44 doldurdum bakalým... yarýna saklýycam petkm beklediðim hareketiyspmadý bgn de bilanço sçýklayacak satýþa verdim tcell ekliycem petkm e yarn bakarýz...
Bgn emir silme olmaz satan açýkcý a1 deil ki satan direk kendi malýný satýp gidiyor gelene veriyor 150 m mal bgn biterse ne ala
Hisse senedi bazlý yorumlardan çok Finansal okuryazarlýk saðlamaktýr amacým.
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Türkcellin üstünde yüzde 7 küsur temettü de var, unutmadan hatýrlatayým dedim. 3 taksitte verecek.
Tcell -- ccola--- vestl i çýk piyasa artýda...
Hisse senedi bazlý yorumlardan çok Finansal okuryazarlýk saðlamaktýr amacým.
Borsa'nýn ilginçliði; biri bir hisseyi satar, diðeri o hisseyi alýr, her ikisi de birbirinden daha akýllý olduðunu sanýr. Twitter: EkoDreaM
Her yerde hisse satýþý oldu diye sabahtan beri haber geçiyor siz gün içi satýþý nereden görüyorsunuz? Tam komedi bu baþlýklar, yazmayým diyorum her baþlýk birbirinden ilginç yazýlarla dolu.
Amerika'da toptan pazarda satýlmýþ. dünkü fiyatlarla 11.45 TL ye tekabül ediyor. Merry Linch aracýlýk etmiþ.
Aracý Kurum Dagýlýmý
http://share.matriksdata.com/share.a...05041829034053
Turkcell Adr newyork borsasýnda iþlem görüyor. 1 Turkcell ADR, 2.5 Turkcell hissesine tekabül ediyor.
Þu anda Amerikada TKC 8.14 dolar.
Bu da 11.55 e karþýlýk geliyor.
Yalnýz seans kapanmadý halen devam ediyor.
Yer Ýmleri