Tcell in yakýn geçmiþe kadar ortaklýk sorunlarý yüzünden gitmesi çok zordu, gidemedi de zaten bulamadý deðerini. Ancak artýk 10 yýllýk devran döndü, Haaa bu demek deðil ki uçacak kaçacak ederine roketle gidecek. Stabil sakin ve sabýrlý bir trend içinde ederini bulmasýný bekliyorum þahsen. Kiþisel fikrim geçmiþte sorunlar çözülmediði dönemlerde girip nefesi kesilenler, yorulanlar ile bugün dahi almýþ olsalar kýsadan köþe dönme kafasýný yaþayanlar asla tcell de tutunamazlar. Kendilerine hergün tavan taban yapan Kýbrýs hisseleri uyar. Tcell tok adam hissesidir!
Cahillik mutluluktur!
Ýyice ti geçiyorlar bu kaðýt ile. Bu ne ya. Elinde 500 bin lotu olana taban yaptýrmaya imkan sunuyor. Bu nasýl 30 kaðýdý ben hiç anlamýyorum
TECNO KC3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda söylenecek daha çok söz var da... þimdi elimizde yok diye hisseye ..k atýyon diyenler olcak. En çok kazanmasýný istediðim yatýrýmcý turkcell yatýrýmcýsýdýr. Çünki Tcellde, borsadan hisse almak isteyen aklý baþýnda bir yatýrýmcýnýn almasý için bir sürü tercih sebebi var. Ve bu yatýrýmcýlarý yýllardýr bekletiyor. Ne biliym bi sasa gibi , logo gibi gidebilecek birsürü tercih sebebi olduðu halde iyice trade hissesi yaptýlar. Gelen yeni sahipler de gideni aratmýycak gibi duruyor. Söz misali bugün tam 45 kademe verdi. Ve nasýl becerdiyse, hiç görmediði en düþük fiyattan kapattý. Yine yüzüne bakan yok. Yok çünki insanlara güven býrakmadýlar.
Doðru zamanda doðru fiyattan yapýlan yatýrým insana huzur verir. Yanlýþ zamanlarda yatýrým yapar üstüne sürekli ekrana bakarsanýz zaten tutunmanýz imkansýz. Ben bu hisseyi almak için tam 6 yýl sabýrla bekledim! Sorunlarý vardý ve ciddi sorunlardý bunlar. Bu sorunlar çözülmeden hisse ne kadar ucuz olursa olsun yatýrým yapýlmazdý. Zaten bu sorunlar yüzünden ucuzdu. Sorunlar çözüldü, ucuzlukta zamanla ederine yolculukla ortadan kalkacak. Haaa ama iddia ediyorum bir tane bile yerli yatýrýmcý bu eder yolculuðunda bu trenin içinde olmayacak.
Hergün fiyat takip eden, ihtiyacý olan parayý baðlayan, yanlýþ zamanlarda alan, sabrý olmayanýn zaten þansý yok. Yanlýþ zamanda alýrsan sabredemezsin, her gün her dk fiyat takip edersen zaten bir an gelir taklaya gelirsin.
Þu an tcell de sorunlar çözüldü mü ? Evet çözüldü
Hisse ucuz mu ? Evet ucuz
Doðru zaman mý ? Evet doðru zaman
Bundan gayrisi fiyat takibini býrakýp iþine gücüne bakmak. Arsa alsanýz her saat ne oldu diye bakmazsýnýz ama hisse alýnca her dk baþý fiyat takip eder forumlarda yazar sosyal medya takip edersiniz!
Ama amaç kýsadan parayý katlamak olunca böyle oluyor demi köftehorlar sizi![]()
Cahillik mutluluktur!
Yer Ýmleri