Neden son sayfaya giremiyorum.
505 sayfayý göremiyorum
Neden son sayfaya giremiyorum.
505 sayfayý göremiyorum
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Ya ben 2014 den bu yana bu ortaklýk sorunlarýnýn kalýcý sorunlarýn çözülmesini sabýrla beklemiþ adamým, mevzunun çözüldüðünün ilan edildiði Haziran ayýndan bu yana da elime ne geçerse düþüþleri de fýrsat gördüðüm günlerde toplamaya devam ediyorum. Vizyonum vademi belirlediði için gelecek yýllara yatýrým yapýyorum. Türk varlýklarý tarihinde hiç olmamýþ kadar kelepirden fiyatlanýyor iken buralardan da bu alýmlarý yapmayacaksak bu iþi yapýyorum dememeli.
Geçmiþte alanlara ise söyleyebileceðim birþey yok, ben almadým sorunlarýn kalýcý çözüme kavuþmasýný bekledim. Çözülünce de almaya baþladým.
Son 10 sayfa da sn @vali temel anlamda her þeyi yazdý, bende ayný düþüncelerdeyim. Artýk fazla tekrara düþmeye de baþladýk ki doðrusu çok yazmayý da sevmiyorum. Herkesin hakkýnda hayýrlýsý.
Ýnzivaya çekilme zamaný.
Cahillik mutluluktur!
Ýki dakika burnunu havada tutamiyor.
halen karlýyým ama hayallerimi kýrýyor.
Ben bukadarcýk parayý çer çöp kaðýtlarda da kazanýyorum.
Hadi koçum göster kendini....
Son düzenleme : arpaci55; 27-10-2020 saat: 16:45.
Hiçbirþey fayda etmiyor ama temettü biraz canlandýrabilir.
31 kuruþluk temettüye bir ay kaldý.
Satan niye satar? Kaçtan almýþtýr? Ettiði 3 kuruþ kar döviz bazýnda nasýl tatmin ediyor?
Yýlardýr hisseyi taþýyan fonlar vs. neden paralarýnýn erimesine göz yumarlar?
Aklýmda deli sorular.. Hiçbirine mantýklý bir cevap bulamýyorum...
Bende Sn. Serkalgo gibi yönetim sorunlarý çözülünce yatýrým yaptým fakat hisse hiç ümit vermiyor...
Tam 15 yýldýr 9TL -15 TL arasýnda gidip geliyor. Olumlu hiçbir þey fiyata yansýmýyor...
Ne diyelim..Sabýr acýdýr meyvesi tatlýdýr.. Beklemeye devam bakalým...
Bu kaðýdýn en iyi tarafý hacimli olmasý ve günlük al sat ve açýða satmaya almaya çok iyi fýrsat tanýmasý.
Mesala bu sabah 15.7x lerden açýða satan birisi akþama 15.5x lerde yerine koydu.
Bu iþlemi gün içinde iki taraflý olarak iki üç defa yapmaya fýrsat veriyor. Borsada iþlem gören miktarýn belli bir bölümü bu þekilde iþlem görüyor.. Düþük komisyonlu Spekilatörler iyi iþ çýkarýyor.
Bu kaðýttaki gerçek yatýrýmcý ise almýþ atmýþ.
Uzun vadeli yatýrým yapmýþ ve fýrsatý varsa almaya devam ediyor.
Beþ kademe düþmüþ on kademe yükselmiþ dert etmiyor onun hedefi çok çok yukarda.
Þirketin yapýlanma iþ ve iþlemler bitince Önümüzdeki günlerde bir "olaðanüstü genel kurul" yapýlmak zorunda iþte o zaman resim deðiþecek...
Geleceksin sayfalar önce dediðim yere. Ama artýk seve seve deðil
Yer Ýmleri