Yeðenim serkalgooooo beni tanýmamýþsýn, ben mal alýnca bilki kaðýt gider. Sana ne zaman dedim aksene gel dedim, gelmedin. Sen severdin enerji iþini. Neyse bugün sabah arçelik akþama doðru tursg de pozisyon açtýk. Bunlar hep kýsa neden dersen uvy olacak kadar genç deðilim. Malý sadece yükselen trendde taþýrým o da ne kadar sürerse. Bu sefer tcell sat tuþunu bende kapatayým diyorum eylüle kadar ama yeðenim çok mal alýyorum. Beceremiyorum.
Neyse tursg in yoksa geri dön, Arçelik zaten her portföyde olur, olmalý.
Bu arada sende yaþlandýn hala uvy uvy. Yeðenim hayat uvy olacak kadar uzun deðil
Netaþ, Turkcell Satýþ ve Dijital Ýþ Servisleri ile 13 ilde yeni nesil 112 acil çaðrý merkezi projesi altyapý kurulumu iþi hizmet ve mal alýmý kapsamýnda üç farklý sözleþme imzaladý
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Þirketimiz ile Turkcell Satýþ ve Dijital Ýþ Servisleri A.Þ. arasýnda Ýstanbul dahil 13 ilde yeni nesil 112 acil çaðrý merkezi projesi altyapý kurulumu iþi hizmet ve mal alýmý kapsamýnda toplam bedeli 138.000.000 TL + KDV bedelli üç farklý sözleþme imzalanmýþtýr. 30/12/2020 tarihi itibariyle imzalanan sözleþmeler 01.01.2021-01.06.2021 dönemini kapsamaktadýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/897871
Aðaç yaþken eðilir be dayý, biz artýk kuru kereste olduk bu yaþtan sonra eðip bükersek çatttadak kýrýlýrz...gençlikte çok aldýk sattýk çizdik çizildik gayri yaþ ilerledi doktor incinmiþsin dedi hehehe
Tansiyonu Bluetooth ile ekrana baðlama sende..bak yaþlarýmýz birbirine çok uzak deðil..bizim bi Cevat abi vardý benzetmek gibi olmasýn hehehe alýp satýp ekonomiye can verirken kendisi canýný verdi...dayuuuu biz gayri Nihat hoca ile huzura doðru programýný izliyoruz..elem tere fiþ kem gözlere þüþ dualar ediyoruz geçinip gidiyoruz be yaww..gel gel bu yaþtan sonra bize para deðil huzur lazým dayuuu..Selam eder hörmetlerimi sunarým..
Garip yeðenin Serk AL go
Cahillik mutluluktur!
Evvela hayýrlý cumalar dilerim
Kozalardan ayrýlýr ayrýlmaz Tcell ve kordsa ya niyetlendim .. hayýrlýsi olsun.. yorumlar için teþekkürler
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi hayýrlý olsun 5G nin uydumuz[emoji573][emoji336][emoji1622][emoji409][emoji582][emoji603][emoji600][emoji595][emoji594][emoji542][emoji545][emoji538][emoji537][emoji2926]
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri