Yaani BÝP [emoji457]
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaani BÝP [emoji457]
O zaman bip ve diðer baðlý ortaklýklar güncel defter deðerlemesi ne zaman olur takip edelim...
Sn serkalgoyu ciddiye almayýn. Adam kozalda uzuncuymus güya millete atýp tuttu. Beklemek lazimmis bilmem neymis. Bir gün dediklerini yuttu satti gitti o gün bugünden masallah düþman kulaðýna kurþun kozal tavanlardan inmiyor. Simdi bunu niye yazdim. Burda aslinda ne kadar bos beleþ adam var onu görün istedim. Yatýrýminizi sabirla hikayesi olan hisselere yapin karþýlýðýni sabýrlý olursaniz aliyorsunuz
Ya sabýr böyle gereksiz tipler yüzünden yazmak çok gereksiz, hata bende kabul ediyorum. Bu forumlar zaman kaybý. En iyisi Twitter, hiç deðilse moderasyon kiþinin kendisinde. Böyle saçma sapan çýkýntý yapanlar olur olmaz engeli basýp kellesini alabiliyoruz.
Not:Taptuðun kapçuðu çok merak ediyorsan kozal sabit malým halen duruyor. 4 yýldýr sabit taþýdýðým malým var orada. Yazdýðýmý okumayan senin gibi kapçuklara forumlarda baþarýlar. Bana müsade
Cahillik mutluluktur!
Sayýn taptuk, bilgiyi paraya çevireceksin. Adam ben kozal dan çýkýyorum dedi çýktý gitti. %75%25 numarasý çekti. O çýkýnca ben hop atladým iki haftada %50 kazandým.
Bir ay önce tcell den 6 ay sonra gelmek üzere gitmiþti ama Þimdi Tcell e geri geldi. Geldi mi gelmedi mi o da belli deðil.
Bir kenarda izlemek lazým ben gidiyorum derse hemen atlamak lazým. Yoksa iþimiz zor.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri