Endeks düþünce, aldý beni bir düþünce...heheheh
Endeks düþünce, aldý beni bir düþünce...heheheh
Sadece kaðýttan kaplanmýþ
Bip in gücü Whatsapp a geri adým attýrdý.3 ay erteleme yapmýþ. lakin iþ iþten geçti.. insanlar bu konuda þüphe ile bakacak.. ayrýca bip in hizmet olarak çok daha iyi olduðu görüldü.. cumhurbaþkanlýðý ve bakanlýklar bip de olduðu sürece artýk sadece whatsapp deðil bip de telefonlarýnýzdaki yerini aldý.. hoþgeldin bip
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : EFT; 16-01-2021 saat: 01:02.
Ýþin siyasi kýsmý beni ilgilendirmiyor. Elbette olayýn içinde ülke çýkarlarýnýn korunmasý da vardýr. Ama borsa tarafýndaki yatýrýmcý için bu süre zarfýnda beklentinin gerçekleþtiði söylenemez. Ama bu varlýk fonu muhabbeti baþladýðýndan beri, Tcell'in bu devir iþlemindeki reel hisse birim fiyatýný 3. bir þahsýn bilmesi mümkün deðil demiþtim. Sanýrým Telia'ya %24(530.000.000) hisse için, hisse baþý yaklaþýk 1$ ödendi. Þimdi de çukurova grubunun %13,76 payý (yaklaþýk 302mil hissesi için) 1,6milyar dolar ödendiði söyleniyor medyada. Burdan bakarsak da, hisse baþý 5,28$ gibi bir fiyat çýkýyor. En son IMTIS holding 110mil lotu hisse baþý ortalana 15.25tl ye hýzlandýrýlmýþ satýþ usulü ile sattý. Hissedarlar olarak aramýzda para toplayalým. Yahu bu hissenin güncel deðerlemesi hisse baþý ne kadardýr diye öðrenelim bari 🙂
Haber için teþekkürler. TR dahil hiç ümitli deðildim Bip için. Ama Bangladeþte 1.sýrada, Hindistan ve Çin'de whatsapp'ýn üstüne çýkýp 3.sýraya yerleþmiþ. Bu ülkelerin nüfus toplamý nerdeyse dünyanýn yarý nüfusu. Böylesine bir baþarýyý tahmin edemezdim. Ama iþ tahtacýnýn hünerine kalýyor. Bugün bu baþarýyý vodafone yakalasa ve borsaya kote olsa %99.99 tavandý diyebilirim. Ama bu hissenin tek sýkýntýsý yön verenlerin basiretsizliði. O yüzden çok da ümitlenemiyorum bile.
Yer Ýmleri