Zaten haber Cuma gününmüþ. Ben bir an hafta sonu haberi sanmýþtým. Dolayýsýyla tahtacý yine yanýltmamýþ. 🙂
Zaten haber Cuma gününmüþ. Ben bir an hafta sonu haberi sanmýþtým. Dolayýsýyla tahtacý yine yanýltmamýþ. 🙂
Bu olumlu geliþme ozsermeyeye yansýyýnca mecbur gidecek ben uzun vadeli yatýrým yapýyorum pek yazmam uzun yýllardýr borsada aylardýr da tcelldeyim temel analize göre ucuz kaðýt zaten az kaldý onlardan biriside tcell ozsermeyeye yansýyan güzelliklerle iyice ucuzlayacak tcellden beklentim yeni bir thyao ,asels açýklamalarda bu yönde
Bipin yanýnda pasajdan baya ümitliyim önemli bir adým ve turkcell bu konuda çok büyük avantajlara sahip...
Bip in Çin, Hindistan, Pakistan, bangaldeþ deki baþarýsýndan çok haberin can alýcý noktasý þurasý;
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, .................. “Artýk Turkcell’de bütün servisleri þirketleþtiriyoruz. TV+’ý þirket haline getirdik, fizy’yi þirketleþtirdik, lifebox’ý þirketleþtirdik, BiP zaten þirketti. Þimdi artýk birileri çýkýp geldiðinde BiP’e, fizy’ye, TV+’a ortak olabilir. Zaten yatýrýmcýlardan bu konuda bir talep gördüðümüz için bu þirketleþme yoluna gittik. Turkcell içinden çýkan bu tarz þirketlerle 3-4 tane milyar dolarlýk (unicorn) þirket yaratmak istiyoruz” demiþti.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Vakýf yatýrým da iþtirakleri kastederek hedef fiyatýný yükseltmiþti..
"Turkcell: Güçlü abone bazýna sahip olmasý, data talebinin sürmesi ve
ARPU büyümesi þirketi cazip kýlýyor. Halka arzlara olan talep nedeniyle
iþtirakleriyle ilgili potansiyel haber akýþlarý, þirket hisselerini
destekleyebilir."
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Argümanlar hazýr, vakýf dikkat çekmiþ, elbette birileri isteyince harekete geçecektir, kýsacasý hikayesi de hazýr, bekliyoruz..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri